Elevii din Chiochiș, impresionaţi de Clubul Cultural „Coșbook” al Bibliotecii Județene. Primii vizitatori ai noii clădiri a BJ

La Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud, sub egida „Tinerii și Biblioteca”, s-a desfășurat partea a II-a a proiectului „Manifest: Viața la țară”, derulat în parteneriat cu Școala Gimnazială „Iuliu Prodan” din Chiochiș.
Directorul Bibliotecii Județene „George Coșbuc”, Ioan Pintea, a ținut o prelegere despre bibliotecile comunale și bibliotecile școlare din mediul rural. Directorul educativ Marti Iulia a vorbit despre necesitatea și utilitatea acestui proiect care s-a desfășurat în două etape, la Școala Gimnazială „Iuliu Prodan” din Chiochiș și Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud.
Cu această ocazie, a avut loc un amplu recital de muzică folk, susținut de grupul de muzică folk „Zori de zi” din Năsăud, condus de Sorin Găzdac, pricesne și muzică populară.
Au participat elevi de la școlile din județ: Lunca Ilvei, Chiochiș, Bozieș, etc.
Elevii au vizitat secțiile Bibliotecii, Clubul Cultural „Coșbook”, noua Sala de conferințe a Bibliotecii, noua Sală de lectură „Liviu Rebreanu”, Mediateca.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5