Elevii din Domneşti învaţă într-o şcoală nouă şi modernă, inaugurată la început de semestru

Prof. George Ignat

Elevii din Domnești vor învăţa din acest semestru în “casă nouă”. Școala, reabilitată la standarde europene, a fost inaugurată în prima zi de şcoală a noului semestru.

Clădirea este una modernã, cu toate utilitățile si confortul la care mulți elevi si dascăli doar viseazã. Are săli de clasă spațioase, toalete moderne, cancelarie, mobilier nou și modern, mai precis tot ce trebuie pentru ca actul educațional să se desfășoare la standarde moderne.

La inaugurare au participat Horea Călin Petruț - primarul comunei Mărișelu, Emil Vărărean *- viceprimarul comunei Mărișelu, preotul Aurelian Poptean din Mărișelu, directorul școlii, cadrele didactice din școală, părinți și elevi.

Ceremonia de inaugurare a început în incinta şcolii, printr-un Te Deum oficiat de părintele Aurelian Poptean, urmat de discursurile oficialităților locale, prin care s-a subliniat importanţa colaborării între instituţii pentru realizarea unor astfel de proiecte comunitare și s-a încheiat cu  tăierea panglicii.

Primarul comunei Horea Petruț a precizat că alături de biserică, o instituţie spirituală de mare importanţă, școala este fundamentală pentru societate şi în ea trebuie investită dragoste şi eforturi materiale, iar directorul școlii a subliniat faptul că întotdeauna investiţia făcută în educaţie, în formarea caracterului moral, este cea mai bună. 

În final, mulțumim tuturor celor implicați in derularea proiectului, iar cadrelor didactice și elevilor le lansăm provocarea ca prin munca desfășurată să se ridice la nivelul condițiilor oferite de noua școală.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5