Elevii din Târlișua, aşteptaţi cu tablete pe bănci şi școli modernizate

Educația este cel mai import factor în dezvoltarea copiilor dar și a întregii comunități. Mediul școlar are o influență asupra nivelului stimei de sine al elevilor și îi atrage spre participare la activitățile școlare, așadar copiii din comuna Târlișua beneficiază de școli modernizate la standarde europene.
Primăria Comunei Târlișua, cu sprijinul Consiliului local Târlișua, a ajutat la dotarea fiecărei săli de clase cu table interactive și video proiectoare cu sistem de video-conferință. Fiecare cadru didactic va primi câte un laptop, iar fiecare elev, începând cu preșcolari, va primi câte o tabletă, având tot suportul necesar și în condițiile în care școala se va transfera în mediul online.De asemenea pentru desfășurarea în siguranță a tuturor activităților școlare în condițiile impuse de actuala pandemie, primăria pune la dispoziția școlilor: echipamente medicale, măști de protecție pentru elevi și cadre didactice, dezinfectanti, aparate de sterilizare, de dezinfectare și igienizare, termometre, covoare, sisteme de control al accesului și instalații de dozare .
Vă doresc tuturor un an școlar cât mai bun, plin de reușite, mult spor și răbdare dascălilor, înțelepciune copiilor și susținerea părinților în bunul mers al activităților școlare! Doamne ajută!
Primar Vlăduţ Purja

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5