Preşedintele CJ: Tronsonul de drum judeţean de la Uriu la Târlişua va fi modernizat de anul viitor

Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, a anunţat că a fost încheiată procedura de achiziţii publice pentru modernizarea DJ 171, pe tronsonul Uriu – Târlişua, fiind parafat contractul cu firma care va executa lucrările. În fapt, este vorba despre SC Dimex 2000 Company SRL.
„Pe drumul judeţean încă se lucrează. În această tpamnă târzie spre iarnă am promisiunea constructorului că până la finalul anului vom avea asfalt până la poalele Dealului Şpanului, limita de judeţ cu Maramureş fiind în deal, nu ne mai permite timpul să terminăm , lucru care se va întâmpla în primăvară. Se lucrează intens şi pe cealaltă parte Negrileşti – Purcărete – Breaza, pentru că drumurile, înainte de limita de judeţ, se întâlnesc în Dealul Şpanului. În primăvara anului viitor, vom avea drumuri modernizate din DN 17 din Ciceu Giurgeşti – Negrileşti – Breaza spre Suciu de Sus, legătura cu Maramureşul, cât şi pe Valea Ilişua, mai exact Căian, Spermezeu, Târlişua, Agrieş, Agrieşel, Dealul Şpanului.
Eu îmi doresc foarte mult să avem un guvern al României şi pentru români care să ne dea bani pentru investiţii anul viitor, nu zero cât am primit anul acesta. Avem deja contractul semnat şi pentru prima parte a tronsonului de drum, din DN 17 până la pod în Târlişua, aproximativ 29 de kilometri. Din Târlişua de la pod până în Dealul Şpanul e o investiţie nouă”, a precizat preşedintele Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5