Elevii şi profesorii de la Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare”, reuniţi sub sloganul Împreună facem Internetul mai bun!

Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare” Bistriţa s-a alăturat altor sute de şcoli şi organizaţii care sărbătoresc Ziua Siguranţei pe Internet şi promovează folosirea responsabilă a internetului şi noilor tehnologii de către copii.

Astfel,  a fost organizată o dezbatere pe secţiuni, care a punctat pericolele care îi pândesc pe copii când utilizează internetul, sub sloganul „Împreună facem Internetul mai bun!”. Activitatea s-a finalizat prin realizarea unei poveşti desenate. Pe tot parcursul lunii februarie, la orele de dirigenţie, profesorii diriginţi desfăşoară activităţi dedicate unei navigări sigure pe internet.

Cu ocazia Zilei Sigurantei pe Internet, elevii şi profesorii şcolii noastre au participat la o dezbatere referitoare la aspectele pozitive pe care mediul online le are în dezvoltarea copiilor şi tinerilor şi, totodată, a rolului pe care fiecare dintre noi îl avem în crearea unui Internet mai bun. Proiectul a fost extins pe parcursul întregii luni, prin alocarea unor teme în orele de dirigenţie dedicate temei „Împreună facem Internetul mai bun!”. Este o campanile educaţională care se implementează în peste 100 ţări de pe mapamond, tema fiind una de actualitate şi care implică nu doar şcoala, ci şi părinţii, autorităţile etc.”, precizează prof. Lucica Iacob, director al Şcolii Gimnaziale „Ştefan cel Mare” Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5