Emblema de onoare a logisticii pentru colonelul Gheorghe Tanco

Pe platoul Brigăzii 81 Mecanizată “General Grigore Bălan” a avut loc ceremonia prilejuită de trecerea în rezervă a colonelului Gheorghe Tanco, şeful logisticii din cadrul comandamentului marii unităţi şi a plutonierului adjutant principal Simion Morozan, specialist 1 la comanda Grupului 3 E.O.D.
Activitatea a debutat cu acordarea onorului locţiitorului comandantului brigăzii, colonel Ioan – Marian Cristurean, salutul Drapelului de Luptă, trecerea în revistă a gărzii de onoare, salutul formaţiei şi intonarea Imnului Naţional al României.
Locţiitorul comandantului a dat citire ordinelor de trecere în rezervă a celor doi militari şi au fost prezentate mesajele ministrului apărării naţionale şi a comandantului Diviziei 4 Infanterie “GEMINA”.
De asemenea a fost prezentată activitatea desfăşurată de-a lungul carierei militare a colonelului Tanco şi a plt.adj. pr. Simion Morozan. Au rostit alocuţiuni colonelul Ioan – Marian Cristurean, cei doi militari, iar la final s-a adresat celor prezenţi, fostul comandant al brigăzii, generalul de brigadă Ovidiu – Liviu Uifăleanu. În semn de apreciere şi recunoştinţă pentru eforturile depuse, colonelului Gheorghe Tanco i-a fost conferită Emblema de onoare a logisticii, iar din partea marii unităţi, ambii militari au primit o plachetă cu sigla brigăzii, steagul de identificare şi o diplomă de excelenţă. A fost un moment emoţionant şi le urăm pe această cale colegilor noştri, multă sănătate, fericire, bucurii alături de cei dragi şi o pensie cât mai lungă, ne informează locotenent – colonel Florin Apăfăian.

Comentarii

30/01/16 12:13
Cititor

Frumusetea ceremonialurilor din unitatile militare apartinatoare MApN , ocazionat de aceste activitati, prin care se acorda respectul cuvenit ofiterilor , maistrilor militari si subofiterilor din armata, cu ocazia "trecerii lor in rezerva "... efectiv ma incanta SI NU-MI RAMANE DECAT SA LE TRANSMIT SINCERE FELICITARI, Armatei Romane, lor , familiilor si tuturor celor dragi ! VA DORESC PENSIE CAT MAI LUNGA SI CAT MAI " NESIMTZITA " , dragi camarazi !!!
( Nu la fel se intampla si in randul celor de la "interne"... )

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5