Colonelul Ioan Marian Cristurean, locţiitor la Brigada 81 Mecanizată “General Grigore Bălan”

Pe platoul Unităţii Militare 01331 Bistriţa a avut loc festivitatea numirii colonelului Ioan Marian Cristurean în funcţia de locţiitor al comandantului Brigăzii 81 Mecanizată “General Grigore Bălan”, începând cu data de 1.03.2015.
La festivitate au fost prezenţi comandantul Diviziei 4 Infanterie “Gemina”,general de brigadă Ioan Manci, comandantul Brigăzii 81 Mecanizată “General Grigore Bălan”, general de brigadă Ovidiu – Liviu Uifăleanu, şeful personalului Diviziei 4 Infanterie “Gemina”, colonel Călin Laur, cadrele din comandamentul brigăzii şi militarii din subunităţile de brigadă.
În alocuţiunea rostită, comandantul diviziei a subliniat că ofiţerul a parcurs toate treptele ierarhiei militare, perfecţionându-şi de-a lungul timpului pregătirea militară şi de specialitate atât în ţară cât şi în străinătate, a participat la misiuni în Teatrul de Operaţii din Afganistan şi de-a lungul carierei militare a îndeplinit funcţii de execuţie şi conducere, până la nivel comandament divizie.
În final, generalul de brigadă Ioan Manci l-a felicitat pe colonelul Ioan Cristurean, subliniind că este ferm convins că acesta îşi va îndeplini cu profesionalism şi dăruire atribuţiile funcţiei pe care a fost numit.
Activitatea a continuat cu citirea Ordinului ministrului apărării naţionale care pe data de 25.10.2014, pentru rezultatele obţinute în cei peste 30 de ani de activitate desfăşurată în arma şi specialitatea militară de care aparţine,domnului colonelul Gheorghe Ilie Tanco, i se conferă Emblema de Merit “În Serviciul Armatei României” clasa I..
De asemenea, Preşedintele României, prin Decretul nr.887 din 12.12.2014, dorind a răsplăti meritele domnului plutonier major Marian Şuteu, în semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile şi înaltul profesionalism dovedite în executarea misiunilor încredinţate de-a lungul timpului, conferă Medalia Naţională “Serviciul Credincios” , clasa a III – a, cu însemn pentru militari.
Ofiţer cu informarea şi relaţiile publice la U.M. 01331 Bistriţa,
Lt.col.
Florin Apăfăian

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5