Emil Neia Lăcătuş, reprezentantul etniei rome din cadrul PDL

Partida Romilor Pro Europa Bistriţa-Năsăud anunţă printr-un comunicat de presă că începând cu luna octombrie, consilierul judeţean Emil Neia Lăcătuş a devenit reprezentantul etniei rome din cadrul grupului Partidului Democrat Liberal.
“În această calitate, Emil Neia Lăcătuş şi-a propus să se implice cât mai activ în rezolvarea a cât mai multe cazuri sociale, iar asta, indiferent de etnia celor afectaţi de sărăcie şi de lipsa resurselor financiare. Un astfel de caz este cel al unei familii de romi din cartierul municipiului Bistriţa, Sărata, familie rămasă fără un acoperiş deasupra capului din cauza unui incendiu. Pentru că venirea iernii este iminentă, iar romii respectivi nu ştiu ce au de făcut, Emil Neia Lăcătuş a apelat la colegii săi din Consiliul Judeţean, indiferent de culoarea lor politică. De asemenea, consilierul judeţean i-a cerut şi preşedintelui Emil Radu Moldovan să ajute cu materiale de construcţii această familie. Toţi cei contactaţi au promis că se vor ocupa, în măsura posibilităţilor, pentru acordarea unui sprijin material” se arată în comunicat.
Pentru a le asculta problemele Emil Neia Lăcătuş a avut deja o serie de întâlniri cu romii din Reteag, Lechinţa şi Sărata. O altă direcţie pe care va acţiona Emil Neia Lăcătuş este cea a accesării de programe europene pentru îmbunătăţirea vieţii romilor, sens în care va apela la serviciul de specialitate al Consiliului Judeţean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5