Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean: Girez pentru Ioan-Sebastian Cifor-Tiniș! Proiectele administrației din Șieu vor fi sprijinite de Consiliul Județean și Guvernul României!

Știm care este importanţa unui primar într-o comunitate şi, în urma unei analize foarte serioase pe care am făcut-o împreună cu colegii mei din Biroul Permanent Judeţean, am luat decizia să renunţăm la a desemna un candidat din partea PSD la alegerile din 11 iunie de la Şieu şi să susţinem candidatul partenerilor noştri din ALDE, pe actualul primar interimar Ionuţ Cifor.
Vă mărturisesc că l-am cunoscut acum aproximativ cinci ani, când regretatul coleg şi prieten Olimpiu Iuga Napeu l-a adus ca să mi-l prezinte ca şi partener al lui din partea PNL-ului, în perioada USL-ului, şi mi-a spus că şi l-ar dori ca viceprimar, să colaboreze. De atunci am auzit despre el doar lucruri bune.
Am fost plăcut impresionat când am văzut şi calitatea lui de om atunci când familia colegului meu a fost în cele mai grele momente. El a fost sufletul tuturor organizărilor şi a fost alături de toată lumea, lucru pe care, din păcate, astăzi puţini îl mai fac. Atunci mi-am dat seama că pe lângă tinereţea lui, pe lângă pregătirea pe care o are, este şi un om cu foarte mult suflet. A contat foarte mult şi acest lucru atunci când am mers în faţa colegilor mei să propun susţinerea lui.
Mă interesează foarte mult ceea ce îşi doreşte comunitatea şi mai puţin interesul PSD-ului. În comunitatea din Şieu sunt oameni foarte buni. Aici am realizat un număr mare de investiţii, atât finanţate de Consiliul Judeţean, cât şi finanţate prin fonduri guvernamentale, proiecte susţinute de Consiliul Judeţean şi Primărie. Este o comunitate care s-a dezvoltat şi care are, într-o perioadă scurtă, priorităţi şi perspective extrem de importante.
Girez pentru acest om. Nu mă asociez cu oricine, pentru că am avut experienţe neplăcute în viaţă şi mă uit de două ori înainte de a mă asocia cu cineva. Am acceptat să mă asociez cu acest tânăr şi voi face tot ce ţine de mine, din punct de vedere administrativ, legal, să-l sprijin în toate proiectele pe care le are.
Am discutat despre proiectele lui şi despre tot ceea ce este prins în oferta electorală. Sunt lucruri concrete care vor fi sprijinite, atât de Consiliul Judeţean şi Radu Moldovan, cât şi de Guvernul României.
Mi-aş dori foarte mult ca oamenii din Şieu, aşa cum au făcut de fiecare dată, să cântărească foarte serios. Pentru că ceea ce vor face acum vor face pe termen mediu şi lung şi cred că Ionuţ Cifor, pe lângă că este un om al locului, este şi un tânăr foarte bine crescut, cu foarte mult bun simţ, care-şi iubeşte foarte mult locurile natale în care a crescut şi s-a format şi îşi doreşte foarte mult să facă tot ce ţine de el pentru ca viaţa acelei comunităţi să se dezvolte şi oamenii să o ducă un pic mai bine.
Sunt încrezător că oamenii din Șieu, pe 11 iunie, vor analiza foarte serios şi vor da votul de încredere candidatului susţinut de alianţa PSD – ALDE, domnului Ioan-Sebastian Cifor-Tiniş.
Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5