Episcopul-vicar Benedict Bistriţeanul, la sfinţirea capelei din Vermeş. Primarul Romeo Florian, Ordinul "Episcop Nicolae Ivan". Parohul Paul Ziman, diplomă de aleasă cinstire

În Duminica a 6-a după Paști, 6 iunie 2021, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, i-a vizitat pe credincioșii din Parohia Vermeș.
În după-amiaza zilei, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul a oficiat slujba de binecuvântare a noii Capele mortuare din localitate. Cu acest prilej, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Clujului i-a felicitat pe toți cei care s-au implicat în construirea edificiului și a subliniat grija și preocuparea de felul în care trebuie să îi înmormântăm pe cei adormiți.
Capela a fost ridicată cu sprijinul Primăriei Lechința, de care aparține administrativ-teritorial localitatea Vermeș.
Astfel, în semn de apreciere și recunoștință, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Preasfințitul Părinte Benedict i-a oferit primarului comunei Lechința, Romeo Daniel Florian, Ordinul „Episcop Nicolae Ivan” pentru mireni, iar parohului din Vermeș, preotului Paul-Valer Ziman, i-a acordat o diplomă de aleasă cinstire.

Mai multe detalii aici https://bit.ly/3x063bD
Autor: Darius Echim / Mitropolia Clujului
Foto credit: Ionuț Chifa

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5