Eroul zilei ! Şi în timplul liber îi pasă ! Anamaria Horea, voluntarul de la Ambulanţă ce a intrat în maşină pentru a salva victimele încarcerate ! Paramedicii năsăudeni au găsit-o stăpână pe situație !

Comunitatea bistriteană a fost zguduită ieri de două evenimente deosebit de grave: un accident rutier pe raza localității Dumbrava, soldat cu o victimă declarată decedată, în ciuda eforturilor echipei UPU - SMURD Bistrița și un eveniment complex (accident rutier, urmat de un accident feroviar, pe raza localității Feldru).
Aprecierea noastră este îndreptată înspre acei participanți la trafic pe DN17 D care, imediat după producerea accidentului, au sărit să ajute victimele rămase încarcerate. Pănă la sosirea primului echipaj al ISU Bistrița - Năsăud, domnisoara Anamaria Horea, voluntar la Serviciul de Ambulanta Bistrita-Nasaud, a intrat într-una din mașini și a luat măsurile de prim ajutor, (măsuri salvatoare de viață, imobilizare corectă a victimelor etc.), esențiale în astfel de situații de urgență. Paramedicii năsăudeni au găsit-o stăpână pe situație, dornică de a se implica și de a folosi cunoștințele dobândite pe timpul programului de voluntariat.
Lupta contracronometru a fost continuată de echipajele de descarcerare și medicale ajunse, ulterior, la locul accidentului. Toate cele patru persoane implicate în accident au ajuns în viață la spital (UPU SMURD Bistrița), ceea ce arată că fiecare persoană implicată în această misiune complexă a avut un aport extrem de important.
ISU BN

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5