Eşti un licean talentat ? Înscrie-te la Concursul de proză scurtă Rebreanu - New Collection

Centrul Cultural Municipal George Coșbuc Bistrița organizează Concursul de proză scurtă Rebreanu - New Collection, ediția întâi. Concursul este adresat liceenilor din județul Bistrița-Năsăud, cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani.
Tinerii sunt invitați să trimită până la data de 25 noiembrie 2021 o povestire cu o temă la alegere, de maximum 6 pagini, semnată cu pseudonim.
Textul va fi redactat conform următoarelor cerințe: font TIMES NEW ROMAN, mărimea 12, spațiere 1,5 și va fi trimis la adresa de email: [email protected]
Separat, numele, prenumele, clasa și școala, precum și pseudonimul sub care a fost trimisă povestirea vor fi trimise până la aceeași dată pe adresa: [email protected]
Juriul, format din Ana Dragu, Marin Mălaicu - Hondrari, Florin Partene și Alexandru Uiuiu, va acorda trei PREMII și va anunța câștigătorii în data de 28 noiembrie 2021.
Premiile vor fi decernate în cadrul dialogului cu prozatorii Radu Țuculescu și Ovidiu Pecican, desfășurată sub egida Zilelor Rebreanu, întâlnire care va fi moderată de Alexandru Uiuiu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5