Eugen Cosma este noul director al CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud

Consiliul Judeţean a dat publicităţii rezultatul final al concursului organizat la începutul lunii noiembrie pentru ocuparea funcţiei contractuale de director al CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud. Eugen-Vasile Cosma a obţinut punctajul final de 92,41 puncte, după ce a obţinut 88,83 puncte la proba scrisă şi 96 puncte la interviu.

          Eugen Cosma a fost director la Cancelaria Prefectului, consilier, acesta venind din mediul privat, fiind administrator la Metropolis Grup.

*** 

În perioada septembrie 2018 - iulie 2019, această funcţie a fost deţinută de Marius Pintea, care şi-a dat ulterior demisia pentru motive care nu au fost făcute... foarte publice. Pintea  a fost singurul care s-a prezentat la concursul organizat de CJ BN. El este cel care a contribuit la aducerea lui Xavier Pascual, antrenorul Barcelonei, la naţionala masculină a României. Pintea a trăit 12 ani în Spania, acolo unde şi-a început activitatea de arbitru, domeniu în care a activat 12 ani şi unde s-a împrietenit şi cu renumitul antrenor. Marius Pintea este manager la Professional Sport Solutions din Cluj-Napoca, companie dedicată sportului, care oferă servicii de consultanţă sportivă, de la organizare de evenimente sportive, cantonamente pentru diferite ramuri sportive, reprezentare de jucători.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5