Eugen Curteanu: Electoratul român votează oameni şi proiecte

Politica nu trebuie făcută cu ură și nici cu dezbinare! Acesta este crezul lui Eugen Curteanu, candidatul ARD la Senatul României în Colegiul 1. El spune că societatea românească nu va reuși să evolueze atâta timp cât oamenii vor continua să își folosească votul ca o armă de răzbunare personală, fără să pună în balanță indivizii, proiectele și potențialul lor.

Cu toate că în campania electorală au existat şi manifestări ale urii în toate formele ei, de cele mai multe ori fără discernământ, Eugen Curteanu consideră că electoratul român este pregătit să voteze oameni și proiecte, nu promisiuni și demagogie.

Candidatul ARD la Senat în Colegiul 1 are onestitatea să admită că electoratul a trăit multe dezamăgiri din partea celor pe care i-a ales, dar alegătorii trebuie să înţeleagă că partidele sunt formate din oameni și că acum, prin vot, pot fi selectați cei care formează locomotiva unei formațiuni politice în Parlament.

Eugen Curteanu susține că prin votul de duminică electoratul are mai mult decât un drept constituțional de a-și alege reprezentanții în cele două camere ale Parlamentului. Candidatul ARD la Senat consideră că în 9 decembrie oameni care nu au nici o apartenență politică pot interveni direct chiar și în structurile partidelor, pentru că, prin vot uninominal, se face o selecție a ”vocilor” unei formațiuni. Eugen Curteanu spune că oamenii vor avea un Parlament după chipul și asemănarea lor, pentru că politicienii nu sunt altceva decât reprezentanți ai societății. Dacă electoratul alege oameni, proiecte, fapte (și nu forme fără fond), va avea cu adevarat reprezentare în Parlament, declară candidatul ARD la Senat în Colegiul 1.

Eugen Curteanu îi îndeamnă pe oamenii din județul Bistrița-Năsăud să își exercite dreptul la vot, să meargă duminică să-și aleagă parlamentarii, pentru că, după cum spune el, doar prin implicare directă și nu stând pe margine societatea românească poate evolua.

Sursa:pdlbistrita.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5