Eugen Tomac: PSD și PNL s-au epuizat ca proiecte politice. Înlocuitorii suntem noi!

Președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară a vorbit la Bistrița, unde a participat la conferința județeană de alegeri, de situația existentă pe eșicherul politic românesc. El a opinat în fața celor aproape 300 de delegați cheamți să își aleagă o nouă conducere a partidului că atât PSD cât și PNL sunt două proiecte politice consumate și care nu mai au un viitor politic cert: ” Suntem singura formațiune politică care știm să facem opoziție și, demonstrăm acest fapt în fiecare zi în Parlamentul României”, a spus Tomac.

În ceea ce privește situația din PSD, Eugen Tomac le-a explicat celor prezenți că în PSD, la ora actuală, cuvântul de ordine este frica: ” Ei sunt conduși de teama de a nu răspunde pentru prostiile pe care le-au făcut. Eu, colegii mei, dumneavoastră nu avem nicio vină că trăim într-o societate în care legile și regulile se fac după cum le dictează lor conștiința în momente de frică. Noi avem dreptul la o altă Românie și pentru ea construim acest partid", a precizat Tomac.

Liderul PMP a adăugat că PSD nu poate blama pe alții pentru situația din țară, deoarece vina le aparține.

"Nu mai putem trăi într-o lume izolată, în care oamenii aceștia cred că îi pot păcăli la nesfârșit pe oameni. Mă refer la pesediști, la cei care conduc spunând ba că Soros e de vină, ba că multinaționalele, ba că nu știu ce bănci. Nu, de vină în primul rând sunt cei care nu sunt capabili să ia decizii, deși au primit votul oamenilor, pentru că au mers anul trecut în campanie electorală cu un program de guvernare inspirat din programul lui Dan Diaconescu, cu promisiuni peste promisiuni, iar astăzi schimbă Codul fiscal pentru că nu sunt bani, nu sunt capabili să gestioneze resursele țării", a conchis  Tomac.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5