Eugen Tomac (PMP): Tot ceea ce înseamnă mediocritate în politică este promovat în PSD

         Eugen Tomac, preşedintele executiv al PMP, consideră că PSD devine o organizaţie nonguvernamentală care se preocupă de promovarea cultului „unui mic dictator” , ultima dovadă fiind Congresul extraordinar al partidului de guvernământ. Potrivit acestuia, cuvântul „democraţie” este scos din vocabularul liderilor PSD, Liviu Dragnea umilindu-i pe Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu, mai rău decât o făcea Stalin.

         „Toţi dictatorii mimau aşa-zisa opoziţie, aici nici măcar nu li s-a permis să îşi prezinte punctul de vedere candidaţilor care sunt incomozi, fapt care este extrem de grav. Nu ne-ar fi preocupat această situaţie dacă acest partid nu ar fi la guvernare, pentru că observăm că tot ceea ce înseamnă mediocritate în politică este promovat în PSD, lucru care ne îngrijorează profund. Spun asta cu simţul răspunderii pentru că observăm că vând mai multe minciuni. Asistăm la ora actuală la o politizare fără precedent a tuturor instituţiilor statului. Practic, la ora actuală, Liviu Dragnea controlează Parlamentul României, Guvernul, Curtea de Conturi este condusă de PSD-işti, oameni activi. Curtea Constituţională este condusă de fruntaşi ai PSD, TVR şi Societatea Română de Radio sunt total aservite actualei puteri şi multe alte instituţii”, a declarat Tomac.

         Preşedintele PMP a adăugat că promovarea unor „nulităţi” în funcţii cheie ale statului reprezintă un pericol pentru societate, pentru că „România în mod automat este condamnată la subdezvoltare”.

         „Avem în faţă o realitate. După alegerile din 2016, Guvernul Grindeanu – Tudose – Dăncilă nu au fost în stare să implementeze niciun proiect major pentru dezvoltarea României. Ne-ar fi plăcat ca anul acesta, când trebuia să facem un bilanţ al celor 100 de ani de la făurirea României Mari, clasa politică, în ansamblul ei, să poată prezenta un bilanţ care să le redea un minim optimism românilor. Nu putem vorbi de mari realizări, n-avem o autostradă care să lege Transilvania de Bucureşti, nu avem trenuri de mare viteză care să lege sudul de nordul ţării sau estul de vestul ţării, nu există niciun proiect care să le ofere românilor o perspectivă şi o încrederea în ceea ce priveşte capacitatea statului de a se reforma”, a concluzionat Eugen Tomac.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5