PMP strânge rândurile pentru europarlamentare. Liderul Eugen Tomac şi deputatul Robert Turcescu, la Bistriţa, la invitaţia deputatului Simionca

Deputatul Ionuţ Simionca, liderul PMP Bistriţa-Năsăud, i-a avut ca invitaţi, astăzi la Bistriţa, pe liderul Eugen Tomac şi deputatul Robert Turcescu, aceştia întâlnindu-se atât cu nucleul dur al partidului, cât şi cu bistriţenii, în stradă. De altfel, contactul cu electoratul este luat şi prin campania de strângere de semnături, iniţiată la nivel naţional, dar pusă în practică şi în judeţul nostru.

„Noi avem instalate în municipiul Bistriţa trei corturi pentru semnături, în zona Decebal, la Lamă şi pe B-dul Independenţei, dar şi la Beclean, Năsăud şi Sângeorz Băi. Vreau să mulţumesc în special lui Caius Cârcu, unul dintre motoarele la nivel judeţean. Noi strângem semnături atât pentru anularea pensiilor speciale, acele un milion de semnături pe care ni le-am asumat ca partid, avem şi o petiţie online pe pagina ionutsimionca.ro, unde sunt deja 500 de semnatari, dar şi pentru susţinerea listei de la europarlamentare. Îi rog pe bistriţenii care cred în munca făcută de mine şi de colegi şi care cred că merităm susţinerea să ne ajute cu o semnătură. (...) Avem o şansă mare de trecere a Legii pensiilor speciale în Camera Deputaţilor. Rugămintea mea este să ne ajute cu o semnătură, fiecare lucru contează, fiecare semnătură contează, fiecare cetăţean este important", a declarat deputatul Ionuţ Simionca în cadrul conferinţei de presă.

De altfel, munca parlamentarului bistriţean a fost apreciată atât de liderul Eugen Tomac, cât şi de deputatul Robert Turcescu. „Ionuţ Simionca face parte din generaţia de politicieni care face politică din convingere şi cu multă responsabilitate. Fiind la început de carieră politică, ca orice om, are şi neîmpliniri şi aşteptări mari, dar face totul cu foarte multă dăruire, cu responsabilitate şi cu dorinţa de a schimba ceva în societate", a spus preşedintele PMP, Eugen Tomac.

Comentarii

09/03/19 12:18
Eco Vizitator

Căntec de lebădă din partea PMP.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5