Euroland, proiect Erasmus +, la Şcoala Gimnazială Mihai Eminescu din Năsăud

Prof. Ioana Cira

         Euroland este unul dintre cele patru proiecte Erasmus aprobate pentru Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” Năsăud, proiect ce se derulează în perioada 01.09.2018 – 31.08.2020. În cadrul proiectului există trei parteneri: Spania (Escola Publica Mestres Montana – Granollers), Italia (Scuola Secondaria Di I Grado G. Bovio) și România (Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” Năsăud), acestea fiind și gazdele celor trei mobilități din cadrul proiectului la care vor participa atât cadre didactice, dar și elevi. 

         Obiectivele propuse spre a fi realizate în cadrul proiectului se referă la îmbunătățirea abilităților de bază precum matematica (calcul, inteligență matematică, spațială și logică), TIC, limba străină, schimbând și punând în aplicare ideile noi, dar și dezvoltarea și implementarea practicilor inovatoare care promovează cooperarea, schimbul de experiență și cunoașterea la nivel european.

Un alt aspect important referitor la derularea proiectului se referă la robotică. Astfel, se vor realiza prezentări ale orașelor pe baza hărților cu coduri QR.

         Activitățile realizate vor fi postate pe Twinspace, dar și pe blog-ul proiectului eurolanderasmus.eu, care va fi finalizat în câteva zile.

                                                                                                                                                                           

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5