Evalueaza-ti afacerea la standardele ANEVAR

Fie ca vorbim de lanturi enorme de imobile, fie un apartament mic de familie, sau o situatie intermediara, fiecare dintre acestea necesita efectuarea unor analize sau evaluari care sa poata comunica cu exactitate la ce nivel se afla din punct de vedere financiar. Altfel spus, prin aplicarea unor instrumente si metode acceptate la nivel mondial si testate in prealabil pentru a le stabili eficienta, va putem oferi detalii cu privire la valoarea pe care proprietatea dumneavoastra o detine, in parametri reali si in raport cu toate oportunitatile si beneficiile pe care le poseda.

Echipa Invest Point desfasoara astfel de demersuri in raport cu standardele impuse de ANEVAR, care este acronimul pentru AsociatiaNationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania. Astfel ca fiecare actiune demarata de noi va avea in vedere parcurgerea unor etape bine determinate care sa garanteze obtinerea de rezultate verosimile, care sa serveasca drept punct de reper in vederea tuturor pasilor pe care veti vrea sa ii efectuati in ceea ce priveste imobilul sau imobilele evaluate.

 Obtine rezultate rapide si de calitate cu Invest Point

Invest Point se remarca pe piata evaluatorilor imobiliari prin simplul fapt ca a conturat o echipa tarara de specialisti care se afla in continua dezvoltare. Acest lucru se materializeaza in faptul ca specialistiinostriisifundamenteazaexperienta pe cazuri concrete si cresc odata cu piata. Altfel spus, devin parte din intreg procesul, inteleg mai bine trendurile si tendintele care acapareaza domeniul imobiliar si le pot anticipa mult mai usor pe cele ce urmeaza sa se impuna. Astfel ca, ai nostri evaluatori imobiliari reusesc sa de adapteze cu usurintafiecareisituatii in parte, oferind in cel mai scurt timp rezultate de calitate si bazate in totalitate pe realitate. Vrem sa ne impunem ca fiind echipa care ofera cele mai exacte si concrete rezultate. Iar in ceea ce priveste performanta din domeniul imobiliar a fiecarui evaluator ANEVAR investim constant in tot ceea ce presupune dezvoltarea, instruirea si specializarea membrilor si specialistilornostri.

 Evaluam orice proprietate

Nu ne dorim sa impunem niciun fel de limita sau restrictie in ceea ce priveste prestarea serviciilor noastre si de aceea ne angajam sa evaluam orice tip de imobil ne este solicitat de catreclientii au colaboratorii nostri. Astfel ca, indiferent de amploarea si greutatea valorica a proprietatii, de dimensiuni, de pozitionare sau alte criterii de baza, noi vom recurge la cele mai moderne strategii de evaluare imobiliara, care sa fie in conformitate cu standardele de calitate pe care le indeplinim in fiecare situatie. Cu alte cuvinte, oferim garantia ca, in cel mai scurt timp de la primirea solicitarii, vom trece la actiune si vom intocmi rapoarte detaliate cu toate informatiile solicitate, oferindu-va rezultatele pe care ati comunicat initial ca vi le-ati dori.

 Costuri reduse aproape la minim

Factorul financiar reprezinta in orice domeniu un criteriu de selectie in ceea ce priveste doua sau mai multe optiuni care oferaacelasi serviciu, cu mici diferente de nuanta. Astfel ca, vrem sa ne asiguram ca atribuim cele mai rentabile costuri in raport cu calitatea serviciilor pe care le prestam. Pentru cat mai multa transparenta si corectitudine, conturam cate o oferta personalizata la momentul inceperiicolaborarii pentru fiecare client in parte. In acest mod vrem ca granitele si directiile de activitate, cat si ceea ce stabileste fiecare evaluator imobiliar ca pret, sa fie in deplina concordanta cu nevoile, posibilitatile si dorinteleclientilornostri. Doar asa putem stabili o relatie mutual benefica, care sa multumeasca pe deplin fiecare parte implicata, atat din punct de vedere financiar, cat si din perspectiva calitatii serviciilor prestate si a rezultatele obtinute in urma acestora.


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5