Evenimentul anului în lumea tenorilor bistriţeni. Ovidiu Purcel, nuntă de vis. Printre invitaţi, colegul de clasă, Ştefan Pop

Tenorul Ovidiu Purcel a hotărât să spună „Da” alesei inimii lui – Noemi Veres, din Satu Mare, împreună cu care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste la Dusseldorf, acolo unde bistriţeanul este angajat al Deutsche Oper am Rein. Nunta a avut loc acasă, la Bistriţa, petrecerea fiind într-unul dintre cele mai luxoase restaurante din oraş. Lume multă a fost prezentă la cel mai frumos eveniment din viaţa tânărului tenor bistriţean, printre invitaţi remarcându-se celebrul tenor Ştefan Pop, cel care a jucat pe cele mai înalte scene ale lumii, de la Milano la Paris, din Roma la Viena.
Coleg de clasă la Liceul de Muzică cu Ovidiu Purcel, Ştefan Pop s-a distrat alături de colegii lui de gfeneraţie, amintindu-l aici şi pe tenorul Bogdan Nistor de la Opera din Cluj-Napoca.
O nuntă frumoasă, în care eleganţa şi bunul gust şi-au dat mâna, artiştii noştri dovedindu-ne că, pentru cele mai importante evenimente din viaţa lor, aleg tot meleagurile natale.
Absolvent al Liceului de Muzică şi al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”, Ovidiu Purcel se bucură de cuvinte frumoase din partea criticii de specialitate din Germania, şi nu numai, fiind, în acelaşi timp, deţinătorul unor importante premii care îl plasează în rândul numelor de prim rang ale scenelor internaţionale.
Urăm mirilor „Casă de piatră”, sănătate şi bucurii, iar succesul să nu le umbrească sufletul, din contră, să le lumineze calea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5