Executivul şi legislativul local năsăudean

Executivul şi legislativul local năsăudean Nemulţumiţi de demiterea directorului spitalului

În ultima şedinţă a legislativului local năsăudean, consilierii locali împreună cu primarul oraşului – ing. Dumitru Mureşan – au adus în discuţie dubioasa demitere din funcţie, înaintea alegerilor locale (la mijlocul lunii mai), a medicului Adrian George din fruntea Spitalului orăşenesc “Dr.George Trifon” Năsăud.

Aleşii locali nu sunt de acord cu modul în care a fost demis din funcţia de manager medicul Adrian George, fapt pentru care vor înainta Ministerului Sănătăţii protestul lor, scrisoarea de nemulţumire faţă de acest aspect.

În altă ordine de idei, conducerea oraşului atrage atenţia asupra faptului că, în urma recentelor măriri salariale a personalului unităţii medicale năsăudene există riscul ca din cauza contractului vechi semnat (limita de fond este depăşită) salariile nu mai sunt acoperite începând cu luna septembrie. De aceea, aşa cum informa primarul pe cei din CL, conducerea interimară a spitalului a solicitat legislativului suplimentarea de fonduri cu suma de 907.000 lei, lucru imposibil din cauza austerităţii bugetului local…

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5