Explicatii despre creditele nebancare. Ce aduc nou finantarile de la IFN-uri

Exista momente in care ne putem confrunta cu unele dificultati financiare si e nevoie neaparat de bani pentru a le depasi.

Probabil ca ti s-a intamplat sa intarzii cu plata unor facturi deoarece economiile facute la inceput de luna nu au fost bine gestionate.

In astfel de cazuri e posibil sa ai nevoie de sume mici de bani pe care sa le restitui cand iei salariul. La banca inca nu e posibil sa iei un imprumut pe o luna, de exemplu.

Acest lucru este insa posibil daca te orientezi spre oferta unei institutii financiara nebancare.

Nu trebuie totusi sa scapi din vedere faptul ca aceste credite rapide nu sunt potrivite pentru toata lumea si pentru orice situatie.

De aceea trebuie sa gandesti si sa analizezi situatia in care te afli in prezent.

Un imprumut online, fie el si fara prea multe acte este o obligatie serioasa, care trebuie sa te responsabilizeze.

Daca ai venituri stabile si posibilitatea clara de a rambursa un credit nebancar, ei bine, acesta se poate acorda cu usurinta si celor care apar in lista Biroului de Credit.

Imprumuturile rapide sunt negarantate, astfel incat nu trebuie sa prezinti garantii pentru a le obtine.

Totusi, acestea au o dobanda mai mare iar daca intarzii cu rambursarea, esti pasibil de penalizari de intarziere care pot afecta istoricul de credit.

Cele mai multe institutii de imprumut rapid opereaza in zilele noastre online, iar procesul prin care se face o cerere este unul usor iar aprobarea se realizeaza imediat. Poti primi asadar banii in aceeasi zi.

Sunt si institutii care ofera suma dorita in doar cateva minute de la aprobare.

Datorita modului simplu si rapid al realizarii cererii de imprumut, urgentele financiare aparute pot fi rezolvate cu usurinta.

Valoarea dobanzilor este fixa pentru fiecare suma, insa uneori IFN-urile pot decide procentul in functie de istoric si valoarea sumei imprumutate.

Societatile nebancare nu ignora in totalitate istoricul rambursarilor precedente, numai ca uneori sunt dispuse sa ofere credite rapide online si celor rau platnici daca acestia reusesc sa demonstreze ca au capacitatea financiara de a le returna, noteaza topcredite.info.

Din aceasta cauza, IFN-urile solicita de obicei o dovada de venit care sa poata demonstra posibilitatea de rambursare.

Daca ai un venit stabil, fie si daca ai fost rau platnic, acum ai toate sansele sa obtii un credit rapid.

Perioada de returnare este de 10-20-30 zile.

Cu toate ca la un IFN un imprumut se obtine usor, el prezinta si unele riscuri pe care orice solicitant ar trebuie sa le stie.

IFN-urile percep de obicei dobanzi mai mari, deoarece isi asuma si mai multe riscuri odata ce nu e nevoie nici macar de garantii.

In cazul in care debitorul nu depune suma imprumutata la data scadenta, atunci el va plati penalizarile de intarziere specificate in contractul incheiat intre el si IFN.

Intarzierea efectuarii platilor poate avea un impact negativ asupra situatiei din Biroul de Credit, unde cel mai probabil vei fi raportat cu restante.

Imprumuturile rapide se obtin destul de usor, acesta este avantajul major fata de finantarile traditionale.

In majoritatea cazurilor, creditele nebancare sunt disponibile online.

Cand ai gasit un IFN cu reputatie solida, trebuie sa afli site-ul sau si sa completezi formularul de solicitare a sumei de bani de care ai nevoie.

Trebuie sa trimiti si cateva informatii personale prin acel formular, cum ar fi nume, varsta, locul de munca si detalii despre starea civila.

Unele institutii pot solicita prima data clientului sa ii trimita cateva acte justificative, precum e copia de buletin, o dovada a locului de munca si a venitului, ori a unui cont bancar si un numar de telefon mobil.

Cererea de credit va fi procesata imediat pentru a se stabili daca esti eligibil sau nu. Acest lucru dureaza uneori cateva minute.

In cazul in care primesti aprobarea, in functie de IFN poti primi banii in cateva ore sau a doua zi lucratoare, in contul tau bancar.

Fiind vorba de credite online pe termen scurt, deducem ca acestea sunt destinate pentru situatii de urgenta financiara.

Banii ii poti folosi la orice fara a fi nevoie de justificare.

Rambursarea se face asa cum aminteam, la urmatoare zi de salariu prin transfer bancar, in mod automat sau la cererea solicitantului.

In cazul in care creditul de nevoi personale nu e achitat la data scadenta, institutia financiara poate impune taxe de intarziere pana cand lichidezi datoria.

Cele mai multe companii nu accepta sa iti acorde mai multe credite nebancare in acelasi timp. Poti aplica din nou numai dupa ce l-ai achitat integral pe cel initial.

Atunci cand iei un imprumut rapid trebuie sa ai in vedere si urmatoarele lucruri:

Trebuie sa studiezi cu atentie oferta creditorilor si sa o alegi pe cea mai profitabila pentru tine.

De asemenea, trebuie sa iei in considerare suma necesara sau cea de care ai nevoie in prezent.

Unele companii ofera maxim 600 lei, altele maxim 4000 lei. Suma exacta depinde de posibilitatile de rambursare ale fiecarui client.

E recomandat sa nu imprumuti mai mult de cat ai nevoie. Poti plati creditul nebancar cat mai repede posibil pentru a preveni complicatiile financiare.

E indicat sa cunosti termenii si conditiile institutiei financiare la care ai aplicat. De regula, nu exista taxe daca vrei sa platesti mai devreme.

In cazul in care a intervenit un eveniment nefavorabil si consideri ca nu poti plati la termen imprumutul, trebuie neaparat sa contactezi un consilier al companiei, care iti va oferi uneori o optiune de plata in mai multe rate.

IFN-urile ofera bani indiferent de circumstantele financiare atata timp cat demonstrezi ca ai capacitatea financiara de a le returna.

Trebuie sa ai discernamant inainte de a semna cu orice IFN pentru ca orice credit de nevoi personale, inclusiv cel rapid online, poate reprezenta o noua responsabilitate iar daca intarzii ajungi sa nu mai faci fata datoriilor.

Comentarii

12/03/17 11:40
helen powell

Bună ziua,
Bine ati venit la un finante Global limitat, dedicat pentru a oferi împrumuturi în numerar rapid garantate pentru persoane fizice calificate, firme private, firme publice și societăților comerciale la o rată a dobânzii subvenționată de 2%. Am ajutat numărul de numeroase și organisasi de persoane care au fost confruntă cu dificultăți financiare din întreaga lume. Atunci când aplicați cu noi, aplicati cu o companie de incredere care ii pasa de nevoile de finanțare. Vom avea grijă de tine pe parcursul întregului proces. contactați-ne astăzi pentru dumneavoastră de împrumut prin e-mail: [email protected]
DATE solicitant
1) Numele complet:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Stare civilă:
7) Ocupatia:
8) Numărul de telefon:
9) Poziția curentă în locul de muncă:
10) Venit lunar:
11) Suma creditului necesar:
12) Durata de împrumut:
13) Scopul creditului:
14) Religia:
15) V-ați aplicat înainte de:
16) Data nașterii:
multumesc.

29/07/17 12:54
Wulan Sari

Buna,
Numele meu este Wulan Sari, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45000.00 euro pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000,00 euro. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. În urmă cu 4 luni, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Loana George, vreau să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi și pentru Dumnezeu Continuă să te binecuvânteze. De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a-i sfătui pe colegii români că există multe escrocheri acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă numai prin doamna Loana George și o puteți contacta prin e-mail: @ gmail.com). Puteți, de asemenea, să mă contactați prin e-mailul meu: ([email protected]). Dacă aveți vreo îndoială. Vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.
Mulțumesc că ați auzit mărturia mea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5