Cele mai semnificative avantaje ale creditelor nebancare

O dilema pe care o intalnim adesea in parcursul nostru personal este aceea a gestionarii banilor. Bineinteles, exista perioade in viata noastra cand cheltuielile par a fi in asemntiment cu bugetul pe care il avem la dispozitie, insa se intampla sa trecem printr-o pasa mai putin pozitiva, avand o nevoie stringenta de bani pentru a ne rezolva problemele. Intr-o astfel de situatie, in mintea multor persoane se naste intrebarea: " Sa aleg un credit rapid sau sa mizez pe un clasic imprumut bancar?".

Ei bine, de stiut este faptul ca majoritatea imprimuturilor bancare ar trebui sa isi gaseasca o destinatie cu semnificatie, iar din aceasta cauza indicat ar fi sa apelam la acestea in momentul in care dorim sa investim intr-o noua locuinta, intr-o masina sau intr-un business de lunga durata. Pentru toate celelalte probleme, recomandarea noastra este aceea a creditului rapid, nebancar. Iar pentru a-i convinge si pe cei mai sceptici dintre dumneavoastra, ne-am gandit sa va punem la dispozitie cele mai importante sase avantaje ale imprumuturilor nebancare.

Obtinerea rapida a acestuia. De departe, cumulul formalitatilor pe care trebuie sa le parcurgem atunci cand dorim sa intram in posesia unui imprumut este acela care ne sperie cel mai tare. Pornind de la acest concept, IFN-urile mizeaza pe o strategie bazata pe rapiditate si eficienta intr-un timp foarte scurt, numeroase fiind cazurile in care creditele se ofera in doar 24 de ore.

Documente accesibile. Un aspect pe care il subliniaza si specialistii din spatele blogului financiar Finanza este reprezentat de numarul diminuat de documente pe care trebuie sa le prezentam acestor institutii in momentul in care dorim sa initiem un credit rapid. Astfel, puteti uita de dosarele stufoase, imbelsugate cu formulare interminabile, acestea fiind inlocuite de doua acte elementare: cartea de indentitate, respectiv extrasul de cont sau adeverinta de salariu care va justifica postura de viitor platitor. Bineinteles, aceleasi reguli se aplica si in contextul imprumuturilor nebancare pentru societati, nefiind necesare actele de contabilitate sau bilantul companiei respective.

Existenta ratelor. Ca si in cazul imprumuturilor bancare, cele rapide propun rate fixe, in care sunt incluse si eventualele dobanzi. Bineinteles, numarul de luni poate varia intre 6, respectiv 12 luni, totul in functie de suma pe care ati ales sa o imprumutati la inceput. Rambursarea esalonata a banilor intruchipeaza un avantaj considerabil, aceasta fiind in urma cu mult timp principalul motiv pentru care oamenii alegeau imprumuturile bancare in detrimentul celor rapide.

Cheltuieli independente. Spre deosebire de regulile ce se aplica in cadrul imprumuturilor bancare, acolo unde beneficiarul este obligat sa isi investeasca finantele obtinute in bunurile specificate in contract, creditele rapide sunt lipsite de astfel de restrictii. Din aceasta cauza, oamenii din peisajul cotidian au la indemana oportunitatea de a-si rezolva orice tip de problema, indreptandu-si imprumuturile catre mai multe directii.

Lipsa comisioanelor conexe. Cei care au optat in trecut pentru un imprumut bancar cunosc pe deplin sistemul de comisionare al acestor institutii, pentru fiecare actiune in parte banca solicitand un comision standard. Fie el de administrare, de acordare sau de deschidere de cont, comisionul este o povara in plus pentru persoana aflata deja intr-o situatie financiara precara. Astfel, clasica dobanda lunara devine singurul aspect de care trebuie sa va ingrijiti la rambursare.

Istoricul nu conteaza. Nu in ultimul rand,  persoanele care mizeaza pe varianta imprumuturilor rapide nu trebuie sa se ingrijoreze de istoricul lor de rau- platnici, IFN-urile oferind credite chiar si celor ce au fost in trecut inregistrati in listele Biroului de Credit.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5