Fashion-ul este pentru toată lumea – trucuri de a te îmbraca cu stil şi bani puţini

Nu ne permitem să ne cumpărăm haine ieftine – după un astfel de principiu ar trebui să se ghideze cu toţii cei care ştiu că un nivel optim de calitate este cea mai bună investiţie. Am făcut din industria hainelor o adevărată modă, isterie care să mobilizeze toate categoriile de persoane.

Suntem preocupaţi de ceea ce purtăm mai mult parcă de ceea ce spunem în anumite contexte. Am învăţat cât de mult contează imaginea aşa că mergem pe ideea că avem nevoie de haine estetice. Dincolo de necesar punem accent pe stil doar că în acest ritm nu toată lumea îşi permite ce înseamnă fashion.

Cum să fii chic şi cu bani puţini

Principalul obstacol pe care îl întâlnim în scopul estetic este tocmai legat de resursele financiare. La acest capitol avem de pierdut pentru că nu ne permitem să investim sume prea mari de bani. Primează alte nevoi în unele cazuri sau momente din viaţă. Însă chiar şi când te rezumi din acest punct de vedere nu înseamnă că uiţi de bun gust. O soluţie vine tocmai de la BellaFashionLiving; această alternativă înseamnă o sursă de shopping, în egală măsură cu o sursă pentru hainele mai puţin scumpe, mai puţin pretenţioase. Găseşti chiar şi haine pe care să le comanzi cu un mic defect aşa că dacă eşti un pasionat al maşinii de cusut efortul tău creativ te ajută să îţi creezi ţinute variate.

Reinventează stiluri. Indiferent dacă te pricepi sau nu să coşi la maşină sau vei apela la un ajutor specializat, poţi oricând să apelezi la metoda hainelor reinventante. O rochie poate deveni o ţinută din două piese sau cel puţin o fustă de stil diferit. Depinde de croi şi de posibilitate însă o fustă creion, cu sau fără talie înaltǎ, clasică sau cloche tot poţi să scoţi dintr-o rochie. Asta se va putea combina în orice altă formă şi stil.

Din aceeaşi serie de posibilităţi de a economisi se numără şi hainele second hand. Pe acestea le cumperi însă la un preţ cu mult mai mic. Poate fi vorba de simple accesorii sau de haine minimaliste precum un bolero sau o pereche de pantaloni scurţi. Într-o combinaţie armonioasă, atât din punct de vedere al croiului cât şi a culorilor, astfel de haine îţi salvează bugetul. Te-ai gândit spre exemplu că un brand anume de haine nu ţi-l permiţi din cauza resurselor financiare? La mâna a doua însă devin un vin împlinit. Şi nu te gândi că sunt de o calitate inferioară, ba chiar sunt purtate o singură dată poate.

Unii ar spune că nu contează ce anume porţi, atât timp cât eşti un om prezentabil. De fapt lucrurile sunt uşor discutabile, având în vedere că o hainǎ bine aleasă te pune într-o luminǎ mai bună. Să îi spunem preambul la modul în care reuşeşti să impresionezi, să demonstrezi cine eşti şi ce calităţi ai. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5