Haine de calitate, dar ieftine - Milenium Shopping ofera imbracaminte second hand, la preturi competitive

Comertul cu imbracaminte second hand a luat nastere inca de pe vremea Renasterii, aceasta practica fiind extrem de folosita si in zilele noastre, de catre majoritatea populatiei. Hainele au prezentat dintotdeauna un interes major pentru oameni, astfel ca, din dorinta de a se imbraca cu haine de calitate, dar si de a obtine un pret bun, oamenii au incercat sa gaseasca noi obtiuni de a-si procura vestimentatia.

Astfel, pentru a raspunde populatiei cu aceasta cerere simpla, au luat nastere magazinele de haine second hand, ce ofera haine de calitate, la preturi accesibile, comparativ cu cele practicate de marii producatori de haine de la nivel mondial.

Insa, pentru ca magazinele de haine second hand sa poata livra imbracaminte clientilor, este necesar ca acestea sa isi gaseasca un furnizor de haine second hand, iar compania Milenium Shopping devine optiunea ideala in acest sens, deoarece este caracterizata ca fiind un depozit haine second hand de calitate din Romania.

In acest sens, principala activitate a companiei Milenium Shopping este descrisa de sortarea, importul si comercializarea hainelor second hand. „Beneficiind de un management profesionist ne-am dezvoltat continuu, iar in prezent ne desfasuram activitatea cu un efectiv de peste 80 angajati si realizam un import de peste 200 de tone de haine second hand pe luna. Produsele noastre sunt sortate, iar apoi ambalate in depozitele societatii din localitatea Uricani, Jud. Hunedoara, urmand a fi puse la dispozitia clientilor nostri care au magazine de desfacere pe tot teritoriul Romaniei", sustine echipa Milenium Shopping. 

Istoria comertului cu haine second hand

Comertul cu haine second hand a luat nastere in timpul anilor 1300, in marile orase europene, atunci cand hainele noi erau atat de scumpe, incat populatia de rand nu isi putea permite sa isi achizitioneze imbracaminte noua. Cu toate acestea, din cauza ca hainele second hand au fost purtate de catre proprietarii anteriori, acestea au avut- si au in continuare- tendinta de a-si pierde foarte mult din valoarea initiala.

 In prezent insa, furnizorii de haine second hand sunt din ce in ce mai cautati de cei care detin un shop de haine second hand, fiind constienti de faptul ca aceasta modalitate de cumparaturi este mai agreata de cumparatorii de rand.

De altfel, cumparatorii care prefera sa isi achizitioneze imbracamintea dintr-un shop de haine second hand sunt motivati de o serie de factori: pret accesibil, calitate buna, impact minim asupra mediului, dar si stil unic de imbracaminte.

Chiar daca practica de a se cumpara haine second hand a fost destul de cautata in decursul istoriei Europei, se pare ca aceasta forma de shopping continua sa fie la fel de populara si in zilele noastre, populatia dezvoltand un comportament pozitiv fata de comercializarea hainelor second hand.

Astfel, in prezent, aceasta forma de comert este prezenta aproape peste tot in lume, si in special in Romania, unde consumatorul asociaza hainele second hand cu un stil vintage sau retro. "In prezent, consumatorii recunosc importanta hainelor second hand si accepta faptul ca acestea au aceeasi calitate ca si hainele noi, insa la preturi mult mai mici", sustine echipa Milenium Shopping.

Milenium Shopping incurajeaza consumul de haine second hand

De ce oamenii aleg sa se imbrace cu haine second hand? Pentru ca le ofera sansa de a se imbraca intr-un stil unic, propriu, fara a cheltui sume foarte mari de bani. Cu toate acestea, consumul de haine second hand nu este limitat numai de factorii economici.

De exemplu, oamenii prefera sa apeleze la serviciile unui shop cu haine second hand deoarece vad in aceasta practica o modalitate eficienta de a sustine mediul, fiind un efort prin care se reduce productia de haine noi. De asemenea, cumparaturile desfasurate intr-un second hand ofera consumatorilor o experienta relaxanta, din moment ce acestia sunt in cautarea produselor unice, a chilipirurilor, dar si a interactiunilor sociale.

De asemenea, chiar daca comertul cu haine second hand este recunoscut ca si o comoditate pentru oamenii cu o situatie financiara mai precara, in prezent, consumatorii apeleaza la astfel de shop-uri, pentru a-si exprima personalitatea prin haine de calitate, la preturi avantajoase.

Milenium Shopping devine o alternativa perfecta la hainele noi

Comertul cu haine second hand continua sa fie o cale prin care se minimizeaza sau se reduc efectele daunatoare fata de mediu sau societate. Astfel, ca si raspuns in fata sustinerii si protejarii mediului, compania Milenium Shopping ofera haine en gros, la preturi avantajoase, astfel incat sa reduca impactul negativ asupra mediului, datorat de productia de haine noi.

Astfel, compania Milenium Shopping isi propune sa descrie care sunt beneficiile aduse asupra mediului, odata ce cumparatorii opteaza pentru achizitionarea de haine second hand:

1. Impact minim asupra mediului. Hainele second hand reduc cantitatea de deseuri si poluarea la nivel mondial; orice haina cumparata la mana a doua inseamna un produs nou in minus, ceea ce e foarte important, deoarece indiferent de materialul care se foloseste in realizarea unei piese de imbracaminte, costurile fata de mediul inconjurator sunt negative. De exemplu, producerea de fibre sintetice, cum ar fi poliesterul, necesita o cantitate foarte mare de energie, dar si titei, petrol. In plus, produsele secundare folosite in realizarea hainelor noi includ diverse substante toxice si chimice. De asemenea, pe aceasta cale se reduce si poluarea asociata transportului hainelor noi.

2. Impact personal. Bineinteles, magazinele de tip second hand au un impact personal destul de mare, deoarece ofera sansa oamenilor de a se imbraca asa cum isi doresc, la preturi mici. In plus, hainele second hand sunt descrise, de cele mai multe ori, de o calitate mult mai buna a materialelor din care sunt realizate.

Milenium Shopping contribuie la crearea unui stil vestimentar unic

Imbracamintea second hand inseamna originalitate. Cu toate ca nu e atat de groaznic sa vedem pe strada un individ imbracat cu acelasi pulover ca si cel pe care il purtam, de cele mai multe ori incercam sa evitam astfel de incidente. De aceea, din moment ce intr-un magazin second hand nu se prea gaseste acelasi model de haina in mai multe marimi, odata ce se opteaza pentru shopping-ul intr-un astfel de magazin, consumatorul va fi sigur ca niciun alt individ nu va avea  aceeasi piesa vestimentara ca si a sa.

De asemenea, cumparaturile realizate intr-un magazin second hand lasa mai mult loc creativitatii, aceste locuri oferind haine din materiale mai variate, fiind, de asemenea, o adevarata sursa de inspiratie pentru oricine.

Hainele second hand - baza unei afaceri de succes

Avand in vedere ca din ce in ce mai multi consumatori ajung sa isi faca cumparaturile din magazinele second hand, este de la sine inteles de ce o astfel de afacere poate avea succes.

In acest sens, o afacere bazata pe comercializarea hainelor second hand implica un profit destul de ridicat administratorului afacerii, alaturi de multumirea ca poate sa indeplineasca cerintele clientilor, prin produsele de calitate oferite.

Cu toate acestea, nu toti cei care conduc o astfel de afacere stiu de unde sa se aprovizioneze cu produse de calitate, la preturi accesibile. Astfel, proprietarii de magazine second hand pot apela la serviciile oferite de compania Milenium Shopping, furnizor de haine, dedicat exclusiv comerciantilor en gros.

„Se vrea deschiderea unui magazin cu haine second hand si se doreste identificarea celui mai bun furnizor de produse de acest gen? Milenium Shopping este alegerea ideala, deoarece ofera cel mai bun raport calitate – pret, garantand succesul afacerii! In plus, hainele furnizate de Milenium Shopping sunt sortate si, alaturi de cel mai mic pret din Romania, noi oferim garantia calitatii produselor furnizate!", afirma echipa Milenium Shopping.

Intelegerea comertului cu haine second-hand: Milenium Shopping, o resursa accesibila tuturor celor ce isi doresc sa isi duca afacerea catre succes

"Calitatea produselor noastre, dar mai ales pretul la care le achizitionati de la noi, va ofera un avantaj clar in fata tuturor concurentilor din orasul dumneavostra. Ajunge sa cumparati o singura data, iar diferenta nu va inceta sa isi faca aparitia", dezvaluie echipa Milenium Shopping.

Astfel, la Milenium Shopping, clientii pot gasi o varietate extrem de larga de haine, printre care tricouri, haine amestec dama si rochii de vara, haine de vara pentru copii, camasi dama, camasi barbati etc.

De asemenea, calitatea hainelor furnizate este descrisa si de provenienta produselor: "Hainele second-hand provin din Germania – zona Frankfurt, Austria, Olanda, Suedia, Danemarca si Anglia, acestea fiind colectate numai din cartierele locuite de persoane cu venit mediu sau peste mediu", dezvaluie echipa Milenium Shopping.

Ghid in deschiderea unui shop second hand

Daca deschiderea unui shop cu haine second hand suna a fi o idee de afacere foarte buna, atunci depozitul de haine second hand Milenium Shopping este alegerea ideala, in ceea ce priveste furnizarea marfii.

Cu toate acestea, la fel ca si in alte situatii de punere pe picioare a unei afaceri, deschiderea unui magazin cu haine second hand inseamna rabdare pana la obtinerea rezultatelor asteptate: in definitiv, un magazin de haine second hand va aduce rezultate pozitive, din moment ce oamenii vor avea nevoie mereu de haine.

Si, chiar si in fata crizei economice ce ne afecteaza tara, astfel de magazine reusesc sa atraga din ce in ce mai multi cumparatori: tineri, parinti sau chiar clienti ce isi doresc sa gaseasca noi optiuni de a contribui la protejarea mediului inconjurator. Pe scurt, pentru majoritatea oamenilor, astfel de magazine de haine reprezinta alegerea ideala de achizitionare a hainelor.

Astfel, depozitul de haine second hand Milenium Shoppind reprezinta cel mai bun furnizor de haine en gros din Romania, si asta datorita preturilor competitive pe care le practica, dar si a calitatii hainelor pe care le distribuie celor ce conduc deja o astfel de afacere.

In acest sens, cei care doresc sa isi deschida un magazin de haine second hand, trebuie sa tina cont de urmatoarele lucruri:

1. Cine vor fi consumatorii? Inainte de planificarea locatiei sau a oricarui alt detaliu, administratorul unui astfel de magazin trebuie sa tina cont de publicul catre care se va adresa: magazinul va comercializa haine second hand pentru tineri, pentru copii, femei, barbati etc.? Sau, poate ca viitorul magazin va comercializa haine dintr-o anumita categorie fashion - de exemplu retro, vintage, hippie etc.? Pe scurt, administratorul unui magazin second hand trebuie sa se niseze pe o anumita categorie de consumatori, astfel incat sa obtina rezultatele la care se asteapta.

2. Alegerea locatiei. Acesta este un aspect ce va dirija veniturile afacerii. De exemplu, daca se doreste ca bunurile din magazin sa fie destinate oamenilor cu un venit financiar mediu, locatia shop-ului nu se va plasa intr-o zona populata de oameni bine instariti - deoarece nimeni nu va fi interesat sa intre intr-un astfel de magazin.

3. Aprovizionarea cu marfa. Odata ce se identifica categoria de haine ce vor fi comercializate, dar si locatia magazinului, administratorul trebuie sa se gandeasca de unde isi va procura marfa. Deoarece Milenium Shopping importa haine din statele occidentale ale Europei, aceasta companie devine alegerea ideala pentru toti comerciantii ce detin un magazin de haine second hand. Spre deosebire de produsele oferite de alti furnizori en gros de haine second hand, cele oferite de compania Milenium Shopping se disting prin calitatea materialului, alaturi de preturile unice pe care le insotesc.

Avantajele achizitionarii de haine dintr-un shop second hand

Este evident de ce oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la produsele oferite de magazinele de haine second hand: preturi mici, haine originale, dar si o calitate mai mare a produselor. In plus, achizitionarea hainelor din magazinele second hand implica si o serie de alte beneficii, cele mai evidente fiind urmatoarele:

  • grija pentru mediul inconjurator, din moment ce alegerea hainelor second hand inseamna reciclare;
  • clientii obtin haine realizate de brand-uri mari, la preturi foarte mici;
  • oportunitatea de a se obtine un stil vestimentar unic si original.

In plus, Milenium Shopping ofera consumatorilor posibilitatea de a iesi in evidenta, prin faptul ca acestia isi pot crea un stil propriu si unic, care nu va ma fi intalnit la niciun alt individ ce prefera aceeasi modalitate de achizitionare a hainelor.

Promotiile accesibile, diversitatea produselor si calitatea hainelor reprezinta doar cateva motive care ii fac pe administratorii de magazine cu haine second hand sa apeleze la serviciile Milenium Shopping.

Astfel, pentru a se profita de serviciile premium si ofertele ideale de la Milenium Shopping, clientii pot accesa pagina web a companiei www.mileniumshopping.ro, unde pot afla mai multe informatii cu privire la achizitionarea produselor si livrarea acestora pana la destinatie.

Comentarii

06/10/17 10:38

In ultima perioada am vazut ca hainele SH sunt din ce in ce mai cautate. Imi place sa scotocesc prin magazine dupa hainute care de care mai frumoase, dar nu intotdeauna am timp. Mai imi comand de pe un site dragut https://eunicat.ro/. Il recomand cu drag celor care vor hainute de calitate.

29/03/20 21:47
martocianbeata

Multumesc

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5