Hainele second hand, la mare căutare

Magazinele de haine second hand nu mai reprezintă de mult timp o noutate în societatea românească. Privită ca o alternativă mai rentabilă în materie de vestimentaţie, cumpărarea de haine second hand aproape că a devenit un trend. Motivele sunt multiple: economisire în primul rând, dar şi ocazia de a găsi haine de la branduri renumite, deloc uzate şi la preţuri avantajoase.

            La nivel de societăţi comerciale a cunoscut o creştere segmentul ce are ca obiect de activitate comercializarea de haine în regim second hand. Drept urmare a crescut şi cererea pentru astfel de piese vestimentare, ceea ce a însemnat şi găsirea furnizorilor de încredere.

            Un depozit de haine second hand de încredere este soluţia căutată de multe magazine cu acest obiect de activitate. Din acest motiv Milenium Shopping pune la dispoziţia doritorilor din întreaga ţară astfel de soluţii. Direct de pe platforma www.mileniumshopping.ro oricine poate să aleagă un anume stoc pe care să îl comande şi care îi va fi livrat oriunde în timp util.

            Interesul pentru îmbrăcămintea second hand se manifestă în zilele noastre la toate categoriile de vârstă. Tinerii caută o soluţie mai rentabilă de a avea haine de la branduri renumite, iar asta înseamnă magazine de tip outlet sau second hand. Persoanele în vârstă sesizează mai mult avantajul costurilor reduse, însă pentru orice grupă de vârstă piesele vestimentare de calitate pot fi găsite în magazinele second hand.

            Necesitatea unui depozit de încredere de la care să se aprovizioneze fiecare magazin în parte devine astfel primordială. Această oportunitate a fost sesizată de Milenium Shopping, care importă şi comercializează haine second hand în sistem en gross. Produsele oferite provin din Olanda, Germania, Danemarca, Austria şi Statele Unite ale Americii. Importurile de produse second hand depăşesc în mometul de faţă 200 de tone lunar, doar la capitolul haine. Sortarea produselor se face pe categorii specifice, la depozitul societăţii Milenium Shopping, de unde sunt puse la dispoziţia comercianţilor din întreaga ţară. Ambalate corespunzător, hainele second hand pot fi livrate rapid şi uşor, astfel orice outlet sau magazin de haine second hand din ţară are garanţia aprovizionării la timp.

            Calitatea hainelor second hand oferite de Milenium Shopping este dată în egală măsură de sortarea acestora făcută în depozit, cât şi de faptul că centrele de unde sunt colectate în străinătate sunt situate în cartiere locuite de persoane cu venituri medii sau peste cele medii.

            Hainele second hand nu mai reprezintă de mult timp o noutate în rândul românilor. În momentul de faţă sunt chiar la mare căutare; standardele au crescut, iar nivelul calitativ superior oferă oricui ocazia de a găsi piese vestimentare sau de încălţăminte la preţuri considerabil reduse, comparativ cu produse noi, realizate de aceleaşi branduri de renume. Interes crescut pentru astfel de produse înseamnă un câştig de ambele părţi ale baricadei: clientul găseşte produsul dorit la un preţ acceptabil, iar furnizorul are tot timpul de câştigat, cât timp respectă standardele de calitate şi comenzile.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5