Felicitări! Colegiul Naţional "Andrei Mureşanu", în premieră coordonator al unui proiect Erasmus+! Antreprenoriatul devine de succes în economia circulară!

Colegiul Național "Andrei Mureșanu" este câștigătorul unui proiect finanţat prin programul Erasmus +. Proiectul "Antreprenoriat de succes în economia circulară" a fost aprobat în cadrul secţiunii Parteneriate pentru cooperare pe domeniul formare profesională KA210 (Parteneriate la scară mică/de mică anvergură) - buget 30000 Euro (runda 23.03.2022).
Cu acest proiect, Colegiul Național "Andrei Mureşanu" reușește să fie coordonator de proiecte Erasmus+, având în vedere faptul că a avut calitatea de partener în cadrul altor proiecte, precum „Harry Potter and the case of the sick Earth, în care a avut parteneri din Spania, Italia și Grecia.
Proiectul a fost depus de către profesoarele Anca Todoran, Doina Macarie, Maria Mureșan și Dalia Lechințan, reprezentant legal Monica Buboly, directorul colegiului. Printre obiectivele proiectului se regăsește conștientizarea beneficiilor colectării și reciclării deșeurilor. De asemenea, se va avea în vedere și selectarea celor mai bune idei de afaceri care ar putea transforma deșeurile în resurse.
Inspectorul școlar pentru proiecte educaționale, Doina Macarie, precizează că acest proiect se adaugă celor 10 care au reușit să acceseze finanțare prin programul Erasmus+ și se declară mulțumită de faptul că directorii de școli și profesorii au înțeles importanța de a depune proiecte, chiar dacă nu vor câștiga de la prima încercare. În urma evaluării primite de la ANPCDEFP, proiectele pot fi îmbunătățite și pot fi depuse la următoarea rundă, din luna noiembrie.
Inspectorul școlar general, Cristian Nicula, a transmis mesaje de felicitare pentru toţi cei care au depus proiecte, pentru actualii şi viitorii câştigători.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5