Inițierea în lumea afacerilor, activitate în cadrul proiectului Erasmus+ de la CN Andrei Mureșanu

prof. dr. Doina Macarie, inspector școlar pentru proiecte și programe educaționale

În cadrul programului Erasmus +, Acțiunea cheie 2 – parteneriat pentru cooperare între instituții cu nr. 2022-RO01-KA210-VET-000082629, “Antreprenoriat de succes în Economia circulară”, astăzi s-a desfășurat prima activitate de inițiere în lumea afacerilor. Activitatea organizată în cadrul Colegiului Național “Andrei Mureșanu” a fost prima din cele cinci care au în vedere inițierea în lumea afacerilor a elevilor din școala noastră (50 elevi) și a elevilor invitați din mediul rural (10 elevi) de la Liceul Tehnologic Ion Căian Românul din localitatea Căianul Mic, însoțiți de doamnele profesoare Ramona Andreea Mureșan și Oana Crișan.

                Echipa de proiect din cadrul Colegiului Național "Andrei Mureșanu" este formată din prof. Anca Todoran, prof. Maria Mureșan, prof. Monica Buboly, prof. Doina Macarie, prof. Eugen Neamțiu și voluntar Nicoleta Butuza. 

Invitați au fost Monica Mureșan - specialist Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud și Tudor Sas – reprezentat al mediului de afaceri. 

Prof. dr. Doina Macarie, inspector pentru proiecte educaționale din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, a apreciat activitatea, mai ales că este una specifică domeniului pentru care s-a aplicat proiectul și valorifică informațiile și competențele dobândite de elevi la orele de curs. 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5