Proiectul Erasmus + "Antreprenoriat de succes în economia circulară", la CN Andrei Mureșanu. Diplome pentru membrii Clubului Antreprenorilor

Astăzi, la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Bistrița, a avut loc cea de-a cincea întâlnire din cadrul proiectului Erasmus+ „Antreprenoriat de succes în economia circulară”. Printre invitați a fost doamna Monica Mureșan, formator național, care le-a expus copiilor probleme legate de mediu și importanța protejării acestuia, dar și strategii de antreprenoriat pe care viitorii absolvenți le pot aplica în planurile de afaceri pe care le-au conturat deja în cadrul activităților propuse de proiect.
Au participat 50 de elevi din CNAM, cuprinși în grupul țintă al proiectului și 10 elevi de la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” profil economic, specializarea tehnician în activități economice, însoțiți de doamna prof. Checicheș Adina. Doamna Macarie Cornelia, prof. univ. dr. la Universitatea Babeș Bolyai, Facultatea de Business, care a prezentat idei de afaceri și posibilități de a le pune în practică.
La această ultimă activitate, a fost prezentă, din partea Inspectoratului Școlar Județean, și Doina Macarie, inspector școlar pentru proiecte educaționale care a felicitat echipa de proiect, transmițând mesaj de apreciere din partea inspectorului școlar general, Mircea-Cristian Nicula. Doamna inspector Doina Macarie a evidențiat faptul că, prin aceste proiecte, se respectă principiul „învață și dă mai departe”, justificat în cele cinci activități, dovadă că, de fiecare dată, au fost invitate alte licee din județ, care au clase de profil economic, pentru ca informația să ajungă la un număr cât mai mare de elevi.
A felicitat-o pe coordonatoarea Anca Todoran, care a gândit planul de afaceri în această direcție. De asemenea, a felicitat prezența doamnei prof. universitar, Macarie Cornelia, care a dat plus valoare acestei acțiuni.
Membrii Clubului Antreprenorilor din CNAM au fost recompensați cu „Certificate of attendance”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5