Felicitări ! Corina Coman, absolventa de 10 a Colegiului Andrei Mureşanu. Drumul succesului parcurs cu autobuzul de la Budacu de Jos spre Academia de Poliţie !

Bucurie mare la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” la aflarea veştii că Corina Mirela Coman a obţinut 10 pe linie la examenul de Bacalaureat. Un rezultat la care se aştepta nu doar absolventa de la Istorie-Ştiinţe sociale, ci şi profesorii pentru că vorbim despre „un copil extraordinar, olimpic în toţi anii la română, serios, muncitor şi modest”, după cum o declară doamna dirigintă Ioana Ardelean.
Întrebată despre rezultat Corina declară”Am fost foarte emoționata si inca sunt! Ceea ce mi se intampla acum e un vis devenit realitate”.
Corina a ştiut întotdeauna că pentru a-ţi urma un vis trebuie să fii însoţit mereu de carte, motiv pentru care rezultatele au fost întotdeauna bune la învăţătură. „Perseverenţa m-a ajutat mereu să-mi ating ţelurile, fiind convisă de faptul că succesul constă în a nu renunţa niciodată, indiferent de greutăţile care se ivesc”, ne spune Corina, fata din Budacu de Jos, care a făcut performanţă la Bistriţa”.
Corina făcea în fiecare dimineaţă naveta de acasă la şcoală cu autobuzul pus la dispoziţie de Primăria Budacu de Jos şi condus de însuşi primarul Florin Simionca. „Sprijinul domnului primar mi-a uşurat viaţa, reuşind astfel, împreună cu copiii din comună, să putem avea acces gratuit la cele mai bune instituţii de învăţământ din judeţ”.
Întrebată de anii de liceu, Corina ne-a spus: “CNAM. Niciodata n-am sa regret alegerea facuta, a fost locul unde profesorii au stiut cum sa-mi valorifice capacitatile si sa-mi dea mereu un sfat bun, cand aveam nevoie. Sunt recunoscatoare pentru tot ce am trait in acest colegiu”.
„Am avut o generaţie de aur şi mă bucur pentru rezultatele deosebite acum, când sunt în pragul pensionării. Nouă dintre primele zece medii la Bacalaureat sunt din clasa mea. Am avut 18 elevi cu medii între 9 şi 10 şi patru note curate la română. Îi felicit pe copiii mei şi mă mândresc cu ei”, ne-a declarat profesoara de limba română, Ioana Ardelean.
Iar mesajul Corinei este: “Generațiilor urmatoare le doresc din suflet mult succes in examenele care ii asteapta, nimic nu e imposibil cand iti doresti cu adevarat!”

Corina Coman dovedeşte faptul că performanţa se poate face prin dorinţa de a învăţa şi de a progresa treaptă cu treaptă şi că nu trebuie neapărat să stai în buricul târgului pentru a dovedi că eşti cel mai bun.
O felicităm şi-i dorim mult succes la Academia de Poliţie din Bucureşti, fiind convinşi că va avea rezultate deosebite la concursul de admitere din august.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]