Felicitări! Echipa de tenis a României U16 s-a calificat în finala European Summer Cups!

Echipa de tenis fete U16 a României s-a calificat în finala European Summer Cups, un campionat pe echipe rezervat juniorilor, după ce a jucat finala în compania reprezentativei Spaniei. Din echipa României, al cărei căpitan este Vlad Protopopescu, fac parte Simona Ogescu, Silvia Maria Costache şi Daria Maria Munteanu.

Jucătoarele noastre au pierdut finala, însă rămân cu această calificare, primele două clasate din fiecare zonă, având "bilete" pentru finala de la Budapesta. Turneul de calificare pentru Zona C a avut loc, timp de trei zile, la Bistriţa, la Grand Slam Tennis Club.

         Parcursul spre finală al României a însemnat victoriile cu 3-0 în faţa Turciei şi 2-1 în faţa Olandei. Opt echipe naţionale au participat la acest turneu găzduit de municipiul nostru, alături de ţara noastră fiind Bulgaria, Bosnia-Herţegovina, Franţa, Grecia, Olanda, Spania şi Turcia.

         Zeci de iubitori ai sportului au susţinut echipa României pe parcursul acestor zile, printre aceştia numărându-se secretarul de stat Sorin Roşu-Mareş, prefectul Ovidiu Frenţ sau viceprimarul Cristian Niculae. Competiţia a constituit un prilej de promovare a acestui sport în rândul copiilor, de altfel un public numeros la acest turneu, dar şi de promovare a frumuseţilor judeţului nostru, toate delegaţiile participând la o "petrecere" la Colibiţa.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5