Felicitări ! Model pentru tânăra generaţie de dascăli: Anamaria Mihăilă - 10 la titularizare, 10 la definitivat !

Profesoara de limba şi literatura română Anamaria Mihăilă îşi întregeşte palmaresul notelor de 10 la examenele din cariera de profesor, obţinând 10 curat la examenul de definitivat, susţinut la Cluj.
Reamintim faptul că profesoara a obţinut nota 10 la titularizare, notă valabilă pentru două judeţe, deoarece a susţinut inspecţia şi la Cluj şi la Bistriţa, unde a obţinut aceeaşi notă maximă.
Şefă de promoţie a Facultăţii de Litere a UBB Cluj-Napoca, Anamaria Mihăilă a predat, anul trecut, la Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” din Turda, Dorinţa ei este să-şi găsească o catedră în judeţul natal, fiind originară din Sângeorz Băi. Pe lângă faptul că este un profesor de 10 pe linie, Anamaria îşi împarte dragostea între catedră şi tradiţii, fiind şi un promotor al cântecului popular alături de colegii de la Centrul Cultural Sângeorz Băi.
O altă bucurie a venit zilele acestea în familia ei, sora Ioana reuşind la Medicină în Oradea unde, în urma examenelor şi a unei concurenţe de şapte candidaţi pe un loc, cu media 9,13, va fi studentă în următorii ani.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5