Femeia din Bistrița-Năsăud – liberală și democrată

sursa: ALDE BN

În perioada 25 – 27 septembrie, s-a desfășurat la Bran (județul Brașov) prima întâlnire a Femeilor Liberal Democrate din România (OFLDE), în cadrul Școlii Politice OFLDE. OFLDE este organizația de femei a ALDE – Partidul Alianța Liberalilor și Democraților din România.

Evenimentul a reunit peste 100 de femei din toate județele țării. Din partea filialei ALDE Bistrița-Năsăud a participat președintele organizației județene a Femeilor Liberal Democrate (OFLDE) – Mirela Cîrcu, însoțită de vicepreședintele OFLDE BN – Ana Mate.

Tema principală a acestei întâlniri a fost rolul femeii in viața politică, precum și importanța implicării acesteia în viața socială și culturală a comunităților unde domiciliază sau lucrează. S-a stabilit, de asemenea, o serie de proiecte cu impact la nivel național, prin care se va încerca ajutarea și consilierea femeilor în problemele pe care le întâmpină în mediu familial și societate.

Femeile din ALDE au avut alături pe cei doi copreședinți ai OFLDE – Dorina Grunfeld și Luciana Bivolaru care au transmis mesajul lor către toate femeile, de a se implica mai mult în viața politică, cu curaj și cu speranța unui viitor mai bun pentru copiii lor.

”Astăzi, femeia în România este vulnerabilă, supusă riscului sărăciei, încă dezavantajată pe piața muncii, încă insuficient susținută de stat”, a punctat Dorina Grunfeld, copreședinta OFLDE.

Daniel Barbu – președintele executiv ALDE și Grațiela Gavrilescu – vicepreședintele ALDE și Ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice au transmis mesajul de încurajare pentru a susține cât mai multe proiecte și idei care să ajute la atragerea susținătorilor ALDE.

Alături de reprezentantele OFLDE Bistrița-Năsăud au fost și președintele interimar ALDE Bistrița-Năsăud – Dorin Popescu și președintele executiv ALDE Bistrița-Năsăud – Constantin Brașoveanu, care au participat la ședința Biroului Politic Național ALDE, prezidată de copreședinții ALDE – Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului și Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Dezvoltării Rurale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5