Festivalul de literatură al celor două lumi

          Castellmmare di Stabia, orăşel situat în golful Napoli, a avut bunăvoinţa de a găzdui evenimentul care a adunat scriitori români şi italieni la Festivalul Internaţional Cultural ce a fost organizat în memoria Gabrielei Verban. Organizatorii Sorin Grecu, Mirela Duma, Enrico del Gaudio au reuşit să facă din acest eveniment cultural unul de excepţie.

          Scriitorii şi poeţii participanţi au petrecut la Roma, la Cenaclul literar care a fost deschis de Tatiana Ciobanu, o gazdă a farmecului românesc, unionistă, care a împletit Colacul prieteniei cu dragostea pentru Iisus Hristos şi pentru România Mare.      

          Bistriţenii premiaţi la acest festival sunt: Marilena Toxin – „Dinamica detaliilor”, Rodica Fercana – „Gruia”, Ioana Ilieşi – „Stiloul fermecat”, Mirela Georgiana Orban – „În fiecare seară ace ea şi cina”, Daniela Trandafir – „Satul în care s-a pierdut ploaia”.

          Organizatorii români şi italieni mulţumesc participanţilor care au răspuns invitaţiei. Se preconizează ca acest festival internaţional „Gabriela Verban” să se desfăşoare în România, anul viitor, la Cluj.

          Doamne ajută! Felicitări tuturor!

Marilena Toxin   

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5