Finanţare europeană de peste 800.000 lei pentru spitalul din Beclean, pentru achiziţia de echipamente medicale şi de protecţie

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare, a semnat recent alte 11 contracte de finanțare, în valoare totală de 124 milioane lei, pentru a sprijini spitalele și centrele sociale în combaterea pandemiei SARS-CoV-2.

Potrivit comunicatului de presă, pentru dotarea Spitalului Orășenesc Beclean din județul Bistrița Năsăud, MIPE va asigura tot prin intermediul Programului Operațional Infrastructură Mare o finanțare de 829.900 lei.

Proiectele finanțate asigură fonduri pentru achiziția de echipamente medicale și de protecție necesare pentru a avea un răspuns prompt al sistemului medical la actuala criză sanitară. Sunt finanțate achiziții de echipamente medicale și de protecție, precum și dezinfectanți care să permită prevenirea răspândirii virusului.

La nivelul judeţului nostru, de o astfel de finanţare beneficiază şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, iar DGASPC BN şi Spitalul orăşenesc "Dr. George Trifon" Năsăud aşteaptă semnarea contractelor cu Autoritatea de Management. 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5