Spitalul orăşenesc din Năsăud a solicitat 5,5 milioane lei, din fonduri europene, pentru dotarea cu aparatură şi echipamente în lupta cu noul coronavirus

Unitatea Administrativ-Teritorială Năsăud a depus spre finanțare, în parteneriat cu Spitalul Orășenesc Dr. George Trifon Năsăud, proiectul cu titlul “Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în cadrul Spitalului Orășenesc „Dr. George Trifon”, oraș Năsăud, județul Bistrița-Năsăud”, proiect care prevede dotarea Spitalului “Dr. George Trifon” din Năsăud cu echipamente (aparatură specifică și echipamente de protecție) în vederea unei bune gestionări a crizei sanitare, cu care ne confruntăm, în contextul pandemiei cauzate de COVID-19.

Proiectul a fost depus spre finanțare în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare, Axa Prioritară 9: Protejarea sănătății populației în contextul pandemiei cauzate de COVID-19 Obiectivul Specific 9.1: Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19.

Obiectul acestui parteneriat este de a stabili drepturile şi obligațiile părților, contribuția financiară proprie a fiecărei părți la bugetul proiectului, precum şi responsabilitățile ce le revin în implementarea activităților aferente proiectului: Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în cadrul Spitalului Orășenesc „Dr. George Trifon”, oraș Năsăud, județul Bistrița-Năsăud.

Bugetul solicitat al proiectului „Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în cadrul Spitalului Orășenesc „Dr. George Trifon”, oraș Năsăud, județul Bistrița-Năsăud” a fost de 5.689.231,15 lei (inclusiv TVA), se arată în comunicatul postat de Primăria Năsăud.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5