Finul preşedintelui PSD B-N, cântăreţul Nicu Cioancă, vrea în Parlament. Propus pe locul 4 pe listele PSD, acesta a demisionat şi candidează independent

După ce a fost propus pe poziţia patru, considerată neeligibilă, pe listele PSD a cărui membru este de ani buni, cântăreţul de muzică de petrecere Nicolae Cioancă a demisionat din partid şi va intra independent în cursa pentru un fotoliu de deputat.
Finul preşedintelui PSD B-N, Radu Moldovan, a candidat, în 2012, pentru funcţia de primar al comunei Tiha Bârgăului însă a pierdut bătălia electorală în faţa lui Vasile Dologa.
În CV-ul lui Nicu Cioancă, pe lângă statutul de solist profesionist la „Dor Românesc”, merită a fi amintit faptul că a fost şi director adjunct la Centrul Judeţean pentru Cultură, secondând pe managerul Gavril Ţărmure, însă nu pentru mult timp, acesta revenind la statutul de solist. De asemenea, coordonează posturile de radio şi televiziune Balada. Va fi destul de greu să împace petrecerile unde este solicitat şi munca de parlamentar.
„Dragi prieteni, Vă mulțumesc din suflet pentru miile de mesaje pe care le-am primit de la dumneavoastră pe facebook și mai ales in privat, prin care mi-ați arătat susținerea sinceră privind candidatura mea independentă la alegerile parlamentare din 6 decembrie! Vă asigur că am făcut acest demers doar pentru dumneavoastră dragii mei, cei care doriți o alternativă la actuala clasă politică și vă promit că voi fi vocea fiecărui locuitor al județului nostru in Parlamentul Romaniei, care își dorește să fie reprezentat acolo de un parlamentar independent... Un OM pentru OAMENI... Vă asigur că nu vă voi dezamăgi, tot ce voi face, voi face cu drag pentru oamenii pe care ii respect și îi prețuiesc și cu cele mai bune gânduri spre PATRIA NOASTRĂ, pe care ne-o dorim, cu toții, mai unită si mai prosperă! Am depășit demult numărul semnăturilor necesare depunerii candidaturii, ceea ce însemna că suntem mulți și puternici și cu siguranță vom fi ÎNVINGĂTORI!Doar UNIȚI vom reuși!!! Dumnezeu să binecuvinteze ROMÂNIA și NEAMUL ROMÂNESC” a scris pe facebook Nicu Cioanca.

Primul anunt: https://rasunetul.ro/psd-bn-si-stabilit-candidatii-pentru-alegerile-parl...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5