Nicu Cioanca şi-a dat demisia din Consiliul Judeţean

Nicu Cioanca a renunţat la funcţia de consilier judeţean pentru a se dedica doar laturii culturale. Deşi nu ar fi fost incompatibilitate între funcţia de director adjunct la Centru Judeţean pentru Cultură şi statutul de consilier judeţean, asta pentru că nu este într-o relaţie contractuală cu instituţia aflată în subordinea Consiliului Judeţean, nefiind funcţionar public, Nicu Cioanca a preferat să rămână doar în sfera culturii, locul lui în CJ fiind ocupat de următoarea pe lista PSD – Oana Nechiti.
„Vreau să mă ocup aşa cum trebuie de activitatea culturală, mai ales că urmează să inaugurăm Centrul Cultural Dacia, unde vom avea o serie de activităţi frumoase, care îmi vor ocupa mult timp. De asemenea, împreună cu colegii de la Dor Românesc vom realiza o serie de spectacole menite să promoveze folclorul profesionist din judeţul nostru. Este mai bine aşa, să fiu aproape de cultură şi să las locul de consilier judeţean colegilor mei”, ne-a declarat Nicu Cioanca, directorul adjunct de la CJC şi director al Ansamblului profesionist DR.
Centrul Cultural Dacia va fi inaugurat undeva în jumătatea lunii august, fiind una dintre cele mai importante şi mai frumoase instituţii culturale din judeţul nostru, unde Nicu Cioanca va avea un rol important în promovarea evenimentelor culturale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5