Firoana, viaţă de divă la Bucureşti. Ştefan Stan îi declară iubire, ei îi stă gândul la Temişan

Face ce face Firoana noastră de la Rebrişoara şi se învârte tot în cercuri selecte. a uitat că vine primăvara şi are de pus seminţele în grădinuţă, râvnind la cluburile din capitală. În această seară Firoana noastră, purtând cu mândrie costumul popular de la Gina Linul, s-a aflan taman în Clubul Diplomaţilor, semn că nu are gusturi rele. Printre domnii şi doamnele ţării, Firoana s-a simţit foarte bine. A zâmbit, conform pozelor de pe facebook, când Vocea României, Ştefan Stan, i-a declarat că o iubeşte mai mult decât pe Andreea Mantea. Însă, Firoana noastră, încăpăţânată, precum o ştim, era cu ochii numa după Aurelian Temişan, gândind că poate, poate. Nu au fost omişi nici juratii de la "Românii au talent", Firoana de Rebrişoara intrând în dialog cu ei. Doară pe Mihai Petre îl ştie, verişorul ei, Ovidiu Danci, participând la emisiunea "Dansez pentru tine" cu mult succes.

Fără să-şi dea seama, artista a inceput să fie chiar ea cea chestionată de Mihai şi Andi. După ce s-a lămurit de unde provine de fapt numele ei, Andi a observat că intre Firoana şi Mihai Petre există chiar un "magnetism", remarcă la care cel mai exigent jurat "Românii au talent" nu s-a putut abţine să nu zâmbească .
Bată-te norocul Firoană, ai reuşit s-o eclipsezi până şi pe Iulia Albu cu a ei găină. Toată lumea întoarce capu după tine. Una-i Firoana!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5