Darius Judeţ, bistriţeanul ce a impresionat o ţară: Dansez acasă , în bucătărie, singur. Răsunetul i-a pregătit o surpriză

Darius Judeţ a cucerit scena emisiunii "Românii au talent" unde a susținut un dans de dubstep. Bistriţeanul de 18 ani de la Colegiul Tehnic Infoel cu mișcări desprinse din filmele cu robiți, a emanat încredere și talent. Pavel Bartoş s-a întrebat: "El are oase?"

"Ești un dansator bun și sentimentul meu este că tu vei continua să evoluezi", i-a transmis Andi Moisescu. "E o plăcere să spun 'Da'", a completat Andra. Și ceilalți doi jurați au spus "Da" și Darius merge în etapa următoare, primind o stea de la Mihaela Rădulescu. Măruță  văzând emisiunea a postat pe o reţea de socializare: El este cel mai talentat dansator freestyle care a urcat pe scena de la "Romanii au talent".

Pentru cititorii noştri am stat de vorbă cu Darius pentru a afla câteva detalii despre bistriţeanul pentru care până acum scena a fost propria casă.

 

-   În primul rând, felicitări Darius. Este pentru prima dată când te vedem. Cred că este ieşirea ta în lume.
- Aşa este. Am așteptat momentul acesta de atâta timp încât mi se pare ireal, după cum am spus şi pe scenă. E ca un vis pentru mine, să te aplaude atâta lume, să vezi cum te admiră pentru ce faci.

-De cât timp dansezi ?

-Cam de 2 ani fac popping+animation pe dubstep. Dar mă antrenez zilnic.

  -Esti intr-o trupă sau la o şcoală de dans din oraş ?

-Dansez acasă în bucătărie singur. Aici este sala mea de dans.

-Esti elev la Electro în clasa a XII-a. Ce doreşti să faci mai departe ?

-Nu stiu incă, însă oriunde voi merge la facultate voi continua cu 'nebunia' asta cu dansul.

-Cine a stiut de tine până acum, ai dansat in spectacole, pe la scoala ?

-Ştiau prietenii in mare parte. Nu eram prea cunoscut inainte sa ma difuzeze Pro Tv-ul. Mai filmam pe strada cate un video, se mai oprea cate un om si se uita. Însă nu ma cunostea multa lume.

   -  Dansezi frumos e multa munca se vede asta. Ce zic parintii de pasiunea ta? Mai ai frati ?

-Mai am o sora, parintii nu prea vedeau ceva foarte 'interesant' in stilul meu de dans si sincer nu m-au prea sustinut pana in momentul in care au vazut ca pot ridica o sala de oameni in picioare. Atunci şi-au dat seama de talentul meu şi cât de important este pentru mine să dansez.

-Ce vis ai in legatura cu dansul?

-Sa pot îl  pot practica la scara inalta si sa ma aflu cat mai mult pe scena, iubesc locul ala.

-Ce iti mai place sa faci in afara de dans ?

-Ma dau cu skate-ul prin oras, joc tenis de masa.

-Felicitări Darius, scenele ţării te aşteaptă !

-Mulţumesc, mă simt onorat că primul ziar din viaţa bistriţenilor, răsunetul, este alături de mine în aceste clipe importante.

După dialogul purtat cu Darius am luat legătura cu Centrul Cultural Municipal Bistriţa, acolo unde directorul instituţiei Dorel Cosma îl aşteaptă pe Darius pentru a fi parte dintr-un colactiv artistic, pentru a avea o sală gratuită de repetiţii şi a fi present în spectacolele trupei "D-Fantasy" . Totul depinde acum doar de Darius pentru ca visul lui să devină realitate.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5