( Video) Năsăudeanul Călin Mureșan, în semifinala Românii au talent. Mihaela Rădulescu: Eşti o poezie. Andra: Eşti foarte bun. Votează-l acum pentru finală !

Talentul si miscarile de dans au facut-o pe Mihaela Rădulescu Schwartzenberg să spună: Eşti o poezie, iar pe Andra: Eşti foarte bun. Reprezentatia din semifinală de pe scena show-ului lui Călin Mureșan, student la UNATC Bucureşti, de la Pro Tv este greu de descris in cuvinte.
Iată că tânărul ce a debutat în dans la Clubul Copiilor Năsăud a dovedit că talentul este mai presus de orice.
Voteaza-ti eroii care merita sa castige Marea Finala "Romanii au talent"!
In aceasta seara iti poti sustine concurentul preferat trimitand codul de votare aferent fiecarui concurent .
Trimite codul concurentului prin SMS sau Apel la numarul 1264. Tariful este de 0,48 € (inclusiv TVA), iar numarul este accesibil din retelele Telekom, Orange, Vodafone si DigiMobil.
Voteaza numai dupa Start Vot!
CĂLIN MUREȘAN cod SMS 14

Romanii au talent 2017 - Semifinala 2: Calin Muresan - dans contemporan pe romaniiautalent.protv.ro
........................
Iată ce scriam după prima etapă:
"Primii pași de dans pentru Călin Mureșan și primele premii sunt cele obținute la cercul de dans modern de la Clubul Copiilor Năsăud, sub coordonarea d-nei profesor de atunci, Laura Morar. Felicitări, Călin pentru Concursul,,Românii au talent,, și succes pe mai departe! Felicitări Laura pentru aportul tău în cariera de succes a lui Călin" scrie Clubul Copiilor Năsăud pe facebook !
La rândul ei, coregraful Laura Morar spune: "De multe ori, cuvinte nu sunt suficiente pentru a exprima trăiri...Emoțiile, sentimentele, ne fac vii !!! Să trăiești real, sincer, cu toată ființa ta, este o artă "!
"După ani întregi de aruncat la coș și genunchi forțați la maxim, am crezut că nu o să mai găsesc niciun sport, nicio activitate să ma pasioneze.
Dar a apărut Laura Morar și mișcările ei grațioase, pe care eu credeam că nu o să le pot face vreodată. Dar m-a ajutat și am reușit. În poză e diploma de «Cea mai bună dansatoare». Eu am fost printre norocoși. Am venit din cu totul alt «domeniu» și am reușit într-o mică măsură. Dar, printre noi era un talent.
Calin Muresan a fost născut să danseze, a fost născut pentru scenă. Când intra el în prim-plan parcă timpul se oprea și dansul începea să capete sens, o poveste, un fir roșu. Călin trăiește pe scenă, de acolo și rezultatele. Felicitări! Suntem nespus de mândri de tine" adaugă Ana-Iuliana Ştefănel!
„Tatăl meu a decedat când aveam doar trei săptămâni. La trei ani am fost dat într-un sistem de protecţie a copilului, dar nu am crescut în centru de plasament, ci în familie de plasament, o familie normală, cu doi părinţi modeşti, la ţară. Mama mea e recăsătorită în Italia. Şi-a refăcut familia acolo”, spune Călin.
„Tu încă nu ai scos din tine tot ce ai de spus. Poate mă înşel, dar tu ai ceva drame de scos din tine. Foloseşte tot ce ai în tine pentru a ne arăta tot ce ai frumos cu patru de DA a spus ”Mihaela Rădulescu.
Florin Călinescu a vorbit despre propria dramă: „Dacă vrei să faci această meserie, crede-mă că nu îi pasă nimănui ce avem în suflet. Eu am făcut o meserie la fel de grea: comedie, iar directorul meu de atunci îmi spunea: la ce oră e înmormântarea? La 1, la prânz. Ok, spectacolul e la 7, poţi să vii. Deci dramele noastre personale nu au nicio legătură cu scena. Pe mine m-a atins atunci rău de tot că a trebuit să fac pe comicul. E o meserie blestemată, dar trebuie să o fac pentru că alta nu ştiu. Dacă tu vrei să faci dansul, e la fel”. Andra a completat: „Eşti artist, cred că asta contează cel mai mult pe scenă. Eşti talentat, ai ceva de spus prin dans”.
Cu cei 4 de DA pe artistul nostru şi îl vom vedea în etapa următoare !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5