( Video) Bistriţeanul Marius Moldovan a strălucit la Românii au talent, alături de partenera de dans. Juriul în picioare. Număr de finală. Vezi ce au spus Mihaela şi Andra

Bistriţeanul Marius Moldovan a strălucit la Românii au talent, alături de partenera de dans Hera Alexandra Zaulet. Au dansul in sange şi au decis, de doar 6 luni, sa faca echipa si sa isi exerseze impreuna talentul. Momentul lor a atins perfectiunea! Au pus in scena o poveste de dragoste emotionanta. Miscarile de dans care au hipnotizat audienta, iar juratele Mihaela şi Andra s-au ridicat în picioare.
Hera, in varsta de 21 de ani, si Marius, 26 de ani, sunt studenti la UNATC si sunt atrasi de dans, iar chimia dintre ei este mai mult decat vizibila.
"Lumea are o problema cand ii spui ca esti dansator. Aaaa, pai tu esti dansator. Ce faci tu? Te invarti de doua ori la stanga, de doua ori la dreapta si cam aia e. Nimeni nu stie cata munca e in spate, cate ore sunt petrecute in sala de dans", spune Marius.
Tanarul isi doreste ca dansatori sa fie apreciati, sa fie considerati adevarati artisti, iar momentul pus in scena la Romanii au talent este doar o mica dovada ca dansul si arta merg mana in mana.
Pentru preselectiile "Romanii au talent" 2017, Hera si Marius s-au prezentat in fata membrilor juriului cu un dans contemporant de exceptie. Pe acordurile piesei "Give Me Love", cei doi au pus in scena un spectacol de zile mari, care a incantat publicul si juriul.
Andra si Mihaela Radulescu s-au declarat incantate de momentul de dans contemporant pregatit de Hera si Marius.
"Va multumesc pentru acest moment absolut minunat! Mi-a mers la suflet", a spus Mihaela Radulescu la finalul unei reprezentatii memorabile, iar apoi a completat " aş vrea să îi văd în finală, e un dans luminos, plin de iubire". La rândul ei, Andra a declarat: "Este momentul meu preferat de dans contemporan. A fost o poezie, o poveste frumoasă de dragoste spusă de doi oameni talentaţi".
Hera Alexandra Zaulet si Marius Moldovan merg in etapa urmatoare a show-ului Romanii au talent cu 4 DA.
Absolvent al Liceului de Arte Corneliu Baba Bistriţa, Marius este cunoscut de noi de pe vremea când era dansator la Clubul de dans sportiv Floris. Studiază la UNATC I.L. Caragiale București şi este dansator, actor, model la MRA Casting Agency. L-am văzut în evenimente mari pe scenă alături de nume sonore, inclusiv la Opera Națională București, dar şi în cataloage de modă a unor lanţuri mari de magazine, cum este Carrefour. Felicitări Marius !

Romanii au Talent 2017: Hera Alexandra Zaulet si Marius Moldovan - Dans Contemporan pe romaniiautalent.protv.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5