O celebră asistentă tv l-a făcut pe un bistriţean cel mai fericit tătic din lume. Urmează nunta şi botezul la restaurantele lui Răzvan şi Dani

Este cel mai fericit tătic din lume. Iubita lui a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Flavia Mihășan și Marius Molvodan au fost discreți în privința nașterii, informația a fost făcută publică abia după ce vedeta a fost externată din spital și băiețelul ei a fost dus acasă. Fericiții părinți au publicat pe reţelele de socializare prima imagine cu micuțul lor, al cărui nume nu l-au făcut încă public.
Bistriţeanul Marius Moldovan a scris: "Acum câteva zile am devenit tată cu acte-n regulă. Sentimentul? Wow... ceva de nedescris".
"Dintre toate întâlnirile din vieţile noastre, cea de acum câteva zile a fost cea mai fericită. Aş scrie atât de multe, dar cuvintele nu-mi ajung", a scris Flavia.

Marius Moldovan (27 de ani), tânărul tătic al copilului Flaviei Mihășan, este de profesie actor, fotomodel și dansator profesionist. S-a născut în Bistrița, dar s-a mutat în București. Marius Moldovan lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu agenţii cunoscute de modeling și administrează o sală de box din orașul în care s-a născut. Marius Moldovan a început să danseze la Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”.
Flavia Mihăşan și-a făcut planuri în legătură cu ziua în care își va uni destinul cu al lui Marius Moldovan, spunând în cadrul matinalului de la Antena 1 că nunta la avea loc la sala lui Răzvan Simion. Iar petrecerea pentru botezul bebelușului ei ar vrea să-l organizeze la restaurantul lui Dani Oțil.
“Noi putem să facem botezul la tine la restaurant (n.r. la Dani Oţil). Eu am rămas în urmă cu…. Nu plătesc nimic! (…) Dacă e facem botezul la tine (n.r.: Răzvan) şi nunta la tine (n.r.: Dani)”, a mărturisit Flavia Mihășan în cadrul emisiunii “’Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Dani Oțil a reacționat imediat când a auzit planurile viitoarei mămici. Prezentatorul a refuzat-o direct, fără menajamente: “Nu veni la mine, eu nu îmbrac scaune în primul rând”. Desigur, este foarte probabil ca mărturiile Flaviei Mihășan să fi fost făcute în glumă, iar reacția lui Dani Oțil a fost pe măsură.

Flavia a promis fanilor ei că o vor putea vedea atât în platoul de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani”, cât și în musicalul “Mamma Mia!”, pentru că nu vrea să renunțe prea devreme la cariera sa. “Indiferent de situație voi dansa și voi juca în «Mamma Mia»!”, a spus Flavia Mihășan la începutul anului.
Flavia şi Marius s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Iubitul asistentei de la matinalul prezentat de Răzvan Simion și Dani Oțil a participat la “Românii au talent”, sezonul din 2017, împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Hera Zaulet și Marius Moldovan sunt studenti la UNATC și sunt atrași de dans.

***

Iubitul asistentei de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. Marius Moldovan a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”. În prezent, el lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5