Un bistriţean o face mămică pe cea mai râvnită burlăciţă de la Antena 1! Anunţul a fost făcut azi !

Vâlvă mare în presa din Capitală, care spune că ar bate clopotele de nuntă pentru una dintre cele mai frumoase burlăciţe din show-biz, Flavia de la Neatza. Un bistriţean i-a adus zâmbetul pe buze colegei de platou a lui Răzvan şi a lui Dani. Acesta nu este nimeni altul decât Marius Moldovan. Se pare că cei doi s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul "Mamma Mia!" şi că între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste, petrecând vacanţe exotice în Portugalia, Dubai şi Grecia.
După câteva luni de prietenie, iată şi un anunţ dat azi de Marius, însoţit de o poză la brad alături de iubita lui: " De acum inainte, vom sarbatori totul altfel. Cel mai frumos cadou e pe drum si ne-a ales pe noi". Şi reţeaua de socializare s-a umplut de mesaje de felicitări, cei doi urmând să devină pentru prima dată părinţi în 2019.
Despre Marius, cotidianul nostru a scris de mai multe ori, acesta fiind absolvent al Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti. Actualmente, colaborează cu Teatrul Evreiesc de Stat, în acelaşi timp telespectatorii îl cunosc şi din show-ul „Românii au talent”. Acasă, Marius a Absolvit Liceul de Arte Corneliu Baba şi a fost dansator la Clubul de dans sportiv Floris. Este administratorul Club Sportiv Pro Boxing Transilvania, de pe Bulevardul Independentei Bistrița. În ultimul an, cariera lui Marius a luat avânt, în momentul de faţă fiind prezent inclusiv în seriale tv.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5