( Video) Ce a făcut Bistriţa în finala Românii au talent ? Cine a câştigat ? Felicitări Marius şi Hera!

11 momente au fost în această seară în show-ul talentelor. Bistriţeanul Marius Moldovan şi Hera Zăuleț au pregătit pentru marea finală Românii au Talent un dans pasional, care a căzut cu tronc la inima juriului. Momentul lor a atins perfectiunea, însă românii rămân impresionaţi şi de poveştile lacrimogene, de cele în care pe lângă un pic de talent trebuie să ai şi o dramă în spate! Câştigătoarea celor 120.000 de euro a fost Lorelai, fata fără mâini ce cântă. De altfel toate 3 poveştile de pe podium au fost oarecum "lacrimogene": dansatorii români din Anglia ce vor să se întoarcă acasă s-au situat pe locul II, iar chinezul ce cântă româneşte pe Locul III. Ţara noastră are mulţi oameni ce nu înţeleg ce înseamnă talentul pur, "nefabricat", iar asta se vede zi de zi, în felul în care ne comportăm, ce muzică ne invadează, ce vocabular avem. Pentru noi, Marius Moldovan şi Hera Zăuleț sunt câştigători, fiind convinşi că drumul lor va fi unul de succes de acum încolo, iar prezenţa în cel mai vizionat show de talente va deschide noi uşi. Felicitări, Marius te aşteptăm din nou pe scena de acasă !
...............................
Hera, in varsta de 21 de ani, si Marius, 26 de ani, sunt studenti la UNATC si sunt atrasi de dans, iar chimia dintre ei este mai mult decat vizibila.
"Lumea are o problema cand ii spui ca esti dansator. Aaaa, pai tu esti dansator. Ce faci tu? Te invarti de doua ori la stanga, de doua ori la dreapta si cam aia e. Nimeni nu stie cata munca e in spate, cate ore sunt petrecute in sala de dans", spune Marius.
Tanarul isi doreste ca dansatori sa fie apreciati, sa fie considerati adevarati artisti, iar momentul pus in scena la Romanii au talent este doar o mica dovada ca dansul si arta merg mana in mana.
Absolvent al Liceului de Arte Corneliu Baba Bistriţa, Marius este cunoscut de noi de pe vremea când era dansator la Clubul de dans sportiv Floris. Studiază la UNATC I.L. Caragiale București şi este dansator, actor, model la MRA Casting Agency. L-am văzut în evenimente mari pe scenă alături de nume sonore, inclusiv la Opera Națională București, dar şi în cataloage de modă a unor lanţuri mari de magazine, cum este Carrefour. Felicitări Marius !

Romanii au talent 2017 - Finala: Hera Zaulet si Marius Moldovan - Dans contemporan pe romaniiautalent.protv.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5