Bistriţa la "Românii au talent": Un bucătar şi un militar au impresionat publicul ( Video)

Cand au inceput sa isi cante mesajul, publicul i-a aplaudat fara incetare. Povestea lor a cucerit juriul de la Romanii au talent.
Cocean Razvan Andrei are 21 de ani şi lucrează la armata, iar Mărginean Alin are 19 ani şi este bucatar la Turtica Magică în Bistriţa.
Băieţii sunt de părere că muzica înseamnă versuri, iar mesajul conteaza cel mai mult. Cântecul a fost pentru parintii care lucreaza in starinatate si trimit bani la copii, insa acestia uita ca este importanta si prezenta in viata copiilor.
Cu toate că publicul a fost alături de ei, au primit un x de la Florin Călinescu.
Andra a spus că deşi la început i s-a părut prea usoara linia melodică, catre final i-a plăcut mult, iar Mihaela "baieţii s-au străduit să apară în faţa noastră cu un text ce avea povetse au avut şi starea necesară". Cu 3 de da de la Andra, Mihaela şi Andi şi de la Călinescu cu un nu, pentru a-i ambiţiona, au trecut în etapa următoare. "Au fost decizii constructive de care vom ţine cont în etapa următoare" au spus tinerii, iar Andrei a adăugat pe facebook: " Anul asta m-am hotarat impreuna cu fratimiu' Marginean sa participam la Romanii au Talent!...de ce? Pentru a asculta si niste pareri si sfaturi din partea unor oameni cu o cultura muzicala mult mai dezvoltata bazandu-ne pe ideea ca oamenii de acolo vor fii cat se poate de obiectivi...." Alin a fost prezent şi în 2014 la acest show, după cum reiese din fotografiile de pe facebook.
"Au voci extraordinare" a fost concluzia taţilor, prezenţi şi ei la emisiune în culise pentru susţinerea fiilor la emisiunea de la Pro Tv.

Video aici

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]