Floarea protectoare a persoanelor născute vara

Adevărații pasionați ai florilor știu deja că există câte o floare protectoare pentru fiecare lună a anului în parte. Pentru cei născuți vara, florile protectoare au un parfum puternic și exprimă exact calitățile personalității lor. Știința astrologică ne uimește de fiecare dată și este important să știi care este floarea ce te reprezintă.

Iunie – luna Trandafirilor

Legenda trandafirilor începe odată cu apariția Imperiului Roman. În acele vremuri, se spune că exista o femeie pe care o cheme Rhodanthe care era incredibil de frumoasă și avea foarte mulți admiratori. Ea nu era interesată de nici unul, așa că sătulă să tot fie urmărită, a decis să se refugieze în Templul Dianei. Se pare că admiratorii au găsit-o și au rupt poarta templului pentru a fi mai aproape de frumoasa femeie. Diana s-a înfuriat pe aceștia pentru că au devastat templul și i-a transformat în spini, iar pe frumoasa Rhodanthe a transformat-o într-un superb trandafir.

Născut dintr-o poveste sensibilă , trandafirul este o floare superbă, de o delicatețe și sensibilitate aparte, care exprimă dragostea.

Iulie- luna Nemțișorului sau Delphinium

Numele florii a fost pus pentru că aceasta se aseamănă foarte mult cu nasul unui delfin. Nemțișorul sau Delphinium a fost descoperită și utilizată în medicină în încercarea de a vindeca înțepăturile de scorpion și a altor insecte otrăvitoare. Mai târziu, semințele acestei flori erau folosite pentru tratarea durerilor insuportabile de dinți, iar la vremea respectivă acestea erau cele mai bune leacuri. Cea mai interesantă legendă despre această frumoasă floare datează din timpul Războiului din Troia, când mama lui Ahile a cerut ca armura fiului săi să îi fie oferită celui mai curajos războinic. Norocosul a fost Ulises, chiar dacă Ajax se aștepta ca el să primească acest dar neprețuit. Pentru că își dorea foarte mult armura lui Ahile, Ajax s-a sinucis, iar în locurile în care au căzut picăturile de sânge, au răsărit aceste minunate flori. Un semn al dreptății, al curajului, al puterii și al determinării, toate aceste lucruri sunt simbolizate de această floare parfumată.

August- luna Gladiolelor

Știm deja că luna august este luna leilor, puternicii zodiacului. Ei bine, gladiolele sunt considerate a fi florile gladiatorilor pentru că tulpina lor seamănă cu o sabie. Mai mult decât atât, aceste flori au crescut pe Pământul Sfânt și se consideră că la ele se referea Iisus în Predica de pe Munte. O altă legendă străveche romană spunea că rădăcinile gladiolelor aveau puteri magice și purtate la gât, ca și amuletă, se credea că pot aduce noroc și victoria în dueluri. Gladiolele sunt florile care poartă cu o ele o puternică semnificație istorică și religioasă, fapt ce-i determină pe cei născuți în luna August să fie persoane puternice.

Dacă ai persoane dragi care sunt născute în lunile de vară, alege pentru ele aranjamente florale de la Maison d'Or care să conțină și una dintre aceste minunate flori.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5