Florina Bălan, ”Next Star”-ul din Prundu-Bârgăului urmărit de o ţară întreagă ! Dan Negru: Mi-a plăcut de când te-am văzut zâmbetul

Vine tocmai din Prundu-Bargăului, are doar 12 ani și iubește la nebunie tradițiile, lucru pe care a vrut să-l evidențieze la ”Next Star”.
Florina a avut parte de o surpriză din partea lui Dan Negru. Prezentatorul i-a adus în platou toate rudele concurentei şi au făcut masă mare, după ce a aflat că duminică de duminică familia acesteia se reuneşte pentru a povesti realizările din săptămâna precedentă. Şi au fost prezenţi la masă părinţi, unchi, dar şi Ioana Suciu, directoarea Căminului Cultural Prundu-Bargăului. Juraţii Lora, Maria Cârneci, Pepe, Connect-R şi Vasile Muraru s-au bucurat de bucatele alese, de la sarmale la cozonac sau vin.
"Pentru mine Prundu-Bargăului e cel mai frumos loc din ţară. La Tihuţa, la ferma de oi a lui tata sunt peisaje de vis" spune Florina Bălan.
"Mi-a plăcut de când te-am văzut zâmbetul. o cumsecădenie aparte" declară Dan Negru.
"Eu am un băiat din sat de la mine însurat în Prund " a completat Vasile Muraru.
Momentul de muzică populară a umplut scena de la „Next Star” cu taraful care a acompaniat-o pe Florina Bălan, îmbrăcată în straie populare autentice, a cântat doina din repertoriul Valeriei Peter Predescu "Floricică din poiană". „Muzica din zona ei are foarte multe nuanţe armonice, iar ea a fost capabilă să cânte perfect şi a reuşit să ne impresioneze pe toţi”, a mărturisit Maria Cârneci.
Telespectatorii „Next Star” au asistat la un spectacol în adevăratul sens al cuvântului din care n-au lipsit surprizele, muzica uşoară, teatrul, dansul şi muzica populară, ingrediente care au condus show-ul de joi seara difuzat de Antena 1 în topul audienţelor la nivelul targetului din mediul urban. Astfel, „Next Star” înregistra o medie de 7,5 puncte de rating şi 14,6% cotă de piaţă, în vreme ce ProTv, principalul competitor, avea 6,7 puncte de rating şi 13% cotă de piaţă.În minutul de aur al ediției, 22:44, 1.569.000 de români urmăreau „Next Star” la nivelul întregii ţări, înregistrând 10,5 puncte de rating şi 19,9% cotă de piaţă.
Ce petrecere pe cinste a ieșit, vedeți în clipul de mai jos!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]