„Floris”, la 30 ani de existenţă

O formaţie cu nume de rezonanţă mondiala, de o profesionalitate desăvârşită, care reprezintă cu cinste, demnitate şi onoare municipiul Bistriţa, judeţul şi ţara, care, timp de 30 de ani de când există pe eşichierul dansului sportiv şi de societate ne aduce glorie, medalii de aur, aplauze şi energizări pozitive ale sufletului şi trupului, este cunoscutul Clubul de Dans Sportiv „Floris” Bistriţa, condus cu profesionalism şi competenţă de către o împătimită a dansului şi a mişcării graţioase – Florica Buduşan, persoana care şi-a sacrificat viaţa şi, uneori, familia, pentru a realiza acest vis frumos – dansatori valoroşi, sănătoşi, competenţi. Într-o atmosferă de vis, feerică, deosebită şi emoţionantă a avut loc sărbătorirea, în cadru festiv, a împlinirii a 30 ani de activitate şi existenţă a Clubului de Dans Sportiv „Floris”, la Sala Polivalentă din Bistriţa, o adevărată gală şi regal de dans sportiv la care au participat oficialităţile locale, respectiv, primarul municipiului Bistriţa, ing. Ovidiu Creţu, viceprimarul George Avram, preşedintele Federaţiei Române de Dans Sportiv, arbitri valoroşi, numeroase formaţii de dans sportiv, mass-media, un numeros public, care a aplaudat, la auzul rezultatelor obţinute de „Floris”. Şi Florica Buduşan a cules aplauze pentru tot ce a făcut în lumea dansului sportiv, iar formaţiile prezente, de la pitici până la adulţi au făcut o demonstraţie de forţă în ceea ce priveşte dansul sportiv. În deschiderea frumosului şi emoţionantului eveniment au vorbit, cu argumente, aducând felicitări sportivilor şi antrenorului Florica Buduşan, primarul Bistriţei – ing. Ovidiu Creţu, preşedintele Federaţiei Române de Dans Sportiv – antrenoarea Florica Buduşan şi alţii, care au scos în evidenţă cantitatea şi calitatea muncii în cadrul clubului, valoarea lui naţională şi internaţională.
Această sărbătoare a coincis şi cu a 38-a ediţie a Cupei „Floris” la concursul individual şi a 3-a ediţie a Campionatului Naţional de Dans Sportiv pe formaţii, la care au participat echipe din toată ţara. La această Gală „Floris” a fost invitată o formaţie de renume mondial – „Romana Fest”, una care este lider în domeniu. Au fost oferite plachete, diplome, cupe, medalii invitaţilor şi sportivilor, în urma desfăşurării concursului.
Se aduc mulţumiri, prin intermediul cotidianului „Răsunetul” de către Florica Buduşan, Federaţiei de Dans Sportiv, Primăriei Bistriţa, în special d-lui primar Ovidiu Creţu, C.J.C. B-N, Prefecturii B-N şi conducerii Sălii Polivalente pentru sprijinul acordat.
O zi de sărbătoare, de încântare, de bucurii şi plină de satisfacţia împlinirii în viaţă şi profesional.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5