(Video) Bistriţa, capitala dansului sportiv ! Cupa Floris - sute de sportivi şi 28 de arbitri la Polivalentă !

Federația Română de Dans Sportiv si Clubul de Dans Sportiv „Floris”, Bistrița în colaborare cu Primăria Bistrița organizează CONCURSUL NATIONAL de DANS SPORTIV CUPA FLORIS Ed.a 42-a, Concurs de Formatii Ed.a VII-a. Sute de dansatori şi o sală arhiplină de spectatori, azi, în oraşul nostru.
Ca element de noutate al concursului de formații este varietatea, care numără 12 tipuri de dansuri diferite, de la balet clasic, dans contemporan, dans tadițional și până la dansul sportiv. Cei 28 de arbitri prezenți reprezintă cluburi din toate colțurile țării: București, Timișoara, Piatra-Neamț, Brașov, Baia-Mare, Oradea etc.
"Dansul este mijlocul artistic de exprimare a unui mesaj printr-o succesiune de mișcări ritmice, variate și expresive ale corpului, executate în ritmul muzicii. Continuitate, muncă, performanță și multă pasiune pentru dans pot fi definiția perfectă a ediției cu numărul 42 a Concursului Național ,,Cupa Floris” și ediției a VII-a a Concursului Național ,,Cupa Floris de Formații”. Vreau să o felicit din tot sufletul pe doamna Florica Budușan, sufletul acestui concurs. De asemenea le urez mult succes și felicitări tuturor participanților! Sunteți dovada vie că dansul antrenează mintea, sufletul și corpul sănătos" spune preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, prezent la eveniment. În discursul lui primarul Ovidiu Creţu a vorbit despre dansul sportiv ca unul dintre cele mai frumoase şi elegante. Antrenoarea Florica Buduşan, coordonatoarea Clubului de dans sportiv ”Floris”, care a reuşit, ca de-a lungul timpului, să aducă multe performanţe frumoase pentru Bistriţa, făcând ca numele oraşului nostru să fie cunoscut pe plan naţional şi internaţional este cetăţean de onoare al municipiului.
Cupa Floris a reuşit, şi de această dată, să aducă frumuseţea dansului sportiv la Bistriţa. O ediţie care se va înscrie în istoria dansului sportiv, prin rezultatele bune avute de concurenţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5